Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan opnå kontrol med diabetes

  Få kontrol over din diabetes er ofte en stor udfordring for de fleste mennesker . Min artikel her vil give dig nogle trin for trin instruktioner for at holde dit blod sukker normaliseret

Du skal bruge: .
Et par gode travesko
Den rigtige kost .


1 .

Når du har været diagnosticeret med diabetes , er det altid ødelæggende at høre . Det betyder, at du bliver nødt til at foretage nogle ændringer i din livsstil begynder med sikkert tabe sig. Du behøver ikke at fratage dig selv , mens tabe , og kan tilføje masser af velsmagende sunde fødevarer til din kost plan .
Start med at komme af med noget junk fødevarer rundt i huset og erstatte dem med alle sundere fødevarer såsom lavt fedtindhold snacks , friske grøntsager og frugter , og fedtfattigt kød .

Spis rimelig størrelse portioner i stedet for store. Mad i store servering størrelser vil ikke kun få dig til at tage på i vægt , men alt for mange kulhydrater på en gang , vil hæve dit blodsukker for meget .
2 .
Få din daglige motion i det daglige , mindst seks dage ud af ugen. Walking er det bedste valg , da det hjælper kroppen med at blive mere følsomme over for insulin . Prøv at gå en halv time hver dag . Hvis du ikke er vant til , at starte ud med 15 minutter og arbejd dig op .
3 .

Overvåg dit blodsukker , som anvist af din læge . Holde styr på blodsukkeret vil hjælpe både dig og din læge træffe de rigtige behandling afgørelser, og vil være en afgørende faktor, hvis du har brug for at blive placeret på piller , insulin , eller begge dele. Vær sikker på at skrive aflæsninger ned, så du kan vise din læge ved næste besøg .
4 .
Brug korrekt montering sko til dine fødder , og ikke køber sko , der enten er for stram eller for løs . Forkert monteret sko kan forårsage mange fremtidige fodproblemer . Du skal være i stand til at gå komfortabelt , uanset hvilken sko , du vælger . Sko, der giver dine fødder at ånde og ikke være klemt i stramme er et must .
5 .
Det er vigtigt at have en dilaterede øjenundersøgelse en gang om året , når du har diabetes . Diabetes kan være meget skadeligt for øjnene , og vide om eventuelle øjenproblemer såsom diabetisk retinopati vil kunne betale sig .

gode råd og advarsler


 • Aldrig gå barfodet som en diabetiker . Undersøg dine fødder dagligt .
 • Spis mad i rimelig portioner og spise hver 3 time for at holde blodsukker i balance.
 • Har en dilaterede øjenundersøgelse en gang om året for at forhindre større øjenproblemer .
 • Hvis din nuværende diabetesbehandling ordning isbn't fungerer godt , er det tid til at tale med dit helbred behandleren om nogle behandling ændringer . Diabetes er en fremadskridende sygdom, når det kommer til type 2 .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------