Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan vide om det er Alzheimers sygdom

  Alzheimers sygdom er en hjernesygdom . Forskere har lært en hel del om Alzheimers sygdom i sidste århundrede . I dag ved vi, at Alzheimers er en fremadskridende og dødelig sygdom i hjernen er det den mest almindelige form for demens har ingen aktuelle kur . Men med tidlig påvisning du kan holde Alzheimers i skak . Her er nogle tips til hvad man skal kigge efter

Du skal bruge: .
Venlighed
Uddannelse .
Tålmodighed .1 .
Det er almindeligt for folk at have hukommelse bortfalder som vi alder . Det betyder ikke, du har Alzheimers sygdom . Men den, hvis drejer du har set din læge . Hvis du kan få en diagnose tidligt kan du begynde at arbejde med den degenerative aspekter og hold den i skak .
2 .
Hvis du er bekymret for hukommelsestab spørge din læge til at gøre en hjernescanning . Hvis der er en historie om Alzheimers sygdom kan dette opdage tidlige ændringer i hjernen . Og du kan begynde at behandle den .
3 .

Hvis din kognitive og motoriske funktioner fungerer ikke sammen . For eksempel er du problemer med knaplukning en skjorte , og du er forvirret , hvad du gør , og derefter forvirret du ikke . Du bør se en læge .
4 .
Hvis du har problemer med problemløsning . Det kan være så simpelt som ikke er i stand til at følge en madopskrift , som du har forberedt over over .
5 .
Hvis du har problemer med at fuldføre simple opgaver . Hvis du har Alzheimers gennemføre daglige opgaver såsom at have problemer med at køre til et velkendt sted eller ude af stand til at spille dine favorit spil .

6 .
Hvis du har problemer med at deltage i eller efter en samtale eller stop i midten, fordi du ikke har nogen id¨¦ om, hvordan du vil fortsætte eller gentage dig selv over igen . Dette er ikke det samme , hvis du har en lille streg , der har påvirket din tale eller nedsat din evne til at finde det ord hurtigt som du engang var i stand til. Med Rehab eller visse hjernen spil denne kan fastgøres med Alzheimers , kan du ikke ordne det .
7 .
Hvis du har problemer med at sætte tingene på en sædvanlige plads , og derefter kan ikke finde den. Hvis du har mistet noget og kan ikke erstatte dine skridt for at finde det .
8 .
Har dit humør eller personlighed ændres. Har du opdager , at du bliver forvirret , mistænksom , deprimeret , bange eller angste . Er du let forstyrret hjemme , på arbejdet , med vennerne eller på steder, hvor de er ude af deres komfort zone .

gode råd og advarsler


 • Gå se din læge hvis du har nogen bekymringer med ovenstående oplysninger . De er i stand til at gøre hukommelse test , blodprøve og CT -eller MR -scanning , som vil hjælpe dem med at give dig en endelig diagnose .
 • Nogle af disse ændringer er ikke synlige af fremmede , de kan være hårfin , og kun mærkbar til familiens medlemmer, der kender dig og kan se disse ændringer .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------