Position: sygdoms > allergi >

hvordan man laver en elastisk bandage derhjemme

  Elastiske bandager er ofte benævnt es bandager . De er en slags kompressionsbandage , der kan hjælpe med hævede og forstuvede lemmer . Der er andre former for kompression bandager , der kan bruges til hoveder , skuldre , og andre store dele af kroppen . Gør dit eget elastikbind derhjemme kan gøres ganske enkelt og kræver ikke megen indsats. Det kan endda gøre brug af nogen sokker , hvis kammerater mangler . Den bedste løsning er røret sok sort med en polyester /bomuld blanding , der muligvis indeholder Spandex , så de strømper der er elastisk .

Du skal bruge:
Sokker
. Saks.
Tråd .
Nålen.


1 .
Skær sokker åbne længde -wise ned på begge sider og på tværs af tå . Tube sokker er bedst at bruge , fordi de kommer op til midten af læggen eller højere, hvilket vil give den længste type bandage .
2 .
Sy tå den ene side af sokken til anklen af de andre brik , indtil du har en lang bandage . Brug en stærk løkke søm , således at syningen vil holde gennem vask og tørring . Du kan også sy siderne af sokker at gøre bandage mere ensartet , men det er ikke nødvendigt .

3 .
Rul op bandage og sted med din førstehjælpskasse til fremtidig brug .
4 .
Brug din bandage , som du ville en Ace bandage . Wrap sikkert omkring sårede eller såret vedhæng og slips eller tuck udløbet under forbindingen .

gode råd og advarsler • Andre blandinger af sokker og andre former for sokker kan blive brugt .
 • Hvis du har at gøre med et brækket eller brækkede ben , eller en dyb skåret , skal du gå til lægen med det samme . Kompressionen wrap vil kun være en midlertidig løsning , og du har brug lægehjælp .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------