Position: sygdoms > allergi >

hyperaktive adrenale lidelse

   Binyrerne , som ligger i den øverste del af hver nyre , producere specifikke hormoner er nødvendige for at leve . For meget eller for lidt produktion skaber forskellige lidelser , der skal evalueres og behandles medicinsk

Hormoner


binyrerne producerer adrenalin , som kontrollerer blodtryk og puls . Ifølge den amerikanske Urologiske Association Foundation , også de producerer hormoner styre hvordan fedt , er proteiner og kulhydrater , der anvendes i kroppen . Cortisol er også produceret , hjælpe kroppen håndtere fysisk og følelsesmæssig stress .

Cushings


Hyperactivity af binyrerne kan resultere i Cushings syndrom . I denne lidelse , er der en overproduktion af kortisol . Den amerikanske Urologiske Association Foundation siger symptomer omfatter forhøjet blodtryk, diabetes , svaghed og overdreven hår på kroppen.

Cancer


Hyperaktive binyrerne kan også være et resultat af kræft i kirtler . Symptomerne afspejler de Cushings syndrom .

fæokromocytom

fæokromocytom er en svulst i binyrerne , der producerer hyperaktivitet af adrenalin og noradrenalin hormoner . Dette er en sjælden tumor og yderst farlig , hvis ikke diagnosticeres og behandles tidligt .

hyperaldosteronisme

Det er den overproduktion af aldosteron hormon med ansvar for regulering af indhold af natrium og kalium i blodet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------