Position: sygdoms > allergi >

kræftbehandling og forskning

   Mange typer af kræft behandlinger er tilgængelige for patienter , der lider af sygdommen . Disse behandlinger vil bidrage til at forbedre livskvaliteten og også forlænge livet . Kræftforskning er en løbende proces

Typer


Strålebehandling , kemoterapi , kirurgi , målrettet terapi , immunterapi , knoglemarvstransplantationer , blodstamceller transplantationer , og hypertermi er alle behandlinger af kræft .

Funktion


Hver af de cancer behandlinger fokus på at ødelægge kræftceller . Kræftceller har potentiale til at ødelægge raske celler, som kroppen har brug for at fungere . Ved at ødelægge kræftcellerne , er deres reproduktion elimineres .

Research


Ifølge American Cancer Society , en ny kræftbehandling , genterapi , er ved at blive undersøgt for fremtidige muligheder . Genterapi vil rette gener , der har potentiale til at forårsage kræft .

Ekspert Insight

Mens kræftbehandling til rådighed, er ikke perfekt , de gør forbedre livet for kræftpatienter , ifølge American Cancer Society . Forskere arbejder stadig på at levere nye behandlingsmuligheder til at hjælpe patienter med denne sygdom .

Forebyggelse

Der er desværre ingen behandling, for at forebygge kræft . Forskere mener, at når genterapi bliver tilgængelig, vil det bidrage til at forebygge kræft , før det begynder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------