Position: sygdoms > allergi >

lænde gigt & skarp smerte

   Lumbal arthritis forekommer i nederste del af ryggen ryghvirvler nær krumning i rygsøjlen . Denne lidelse er forårsaget af degeneration af diske , der ligger mellem hvirvlerne , som kan lægge pres på nerveender og forårsage skarp smerte

Betydning


Mennesker med lumbal gigt kan opleve skarp smerte på grund af kompression på iskiasnerven , der begynder i nærheden af L4 og L5 ryghvirvler , udvide ned til hofterne og bagsiden af låret , i henhold til Spineuniverse . com .

Effects


lænde arthritis kan forårsage udstrålende smerter eller ischias at skyde ned i benene og hofterne . Spineuniverse. com rapporterer, at denne smerte er normalt periodisk og undertiden forårsager følelsesløshed i hofter og ben , hvilket fører til problemer siddende eller stående.

typer behandling


Personer med lumbal gigt og skarp smerte bør hvile , indtil den oprindelige betændelse og smerter aftager , siger eOrthopod. com . De kan tage anti-inflammatoriske medicin såsom ibuprofen og naproxen til at lindre disse symptomer .

Ekspert Insight

Ice kan reducere inflammation og hævelse i de første 48 timer. Derefter kan varme slappe af og løsne musklerne , og efterhånden lindre skarp smerte af lumbal arthritis , ifølge Dr. Grant Cooper , en interventionel ryg -og ledsmerter medicin specialist i Princeton , NJ

Forebyggelse /Solution

De fleste læger anbefaler en gradvis stigning i udøvelsen når lumbal gigt smerter er under kontrol . Cooper foreslår enkle strækøvelser , for at hjælpe patienterne øge mobiliteten i deres ryg og hofter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------