Position: sygdoms > allergi >

naturlige progesteron fløde bivirkninger

  

Du skal bruge:
Sokker
. Saks.
Tråd .
Nålen.

Natur progesteron creme er en sikker og effektiv form for hormonbehandling . Men der er sådan en ting som for meget af en god ting , og bare fordi det er naturligt , betyder ikke, det kan ikke give problemer . Bivirkninger af naturlige progesteron fløde er forårsaget af at bruge for meget . Mens du bruger cremen , testet få din hormon niveauer hver seks måneder for at sikre, at dette ikke bliver et problem for dig .

Søvnighed


Den mindst problematiske bivirkning ved for meget progesteron creme søvnighed . Dette er en kortsigtet virkning af at bruge for meget af fløde på én gang , i modsætning til alt for meget af det at opbygge i dit system .

Hvis du finder dig selv træt eller gabende en masse , mens på fløde, er det et tegn , du måske ønsker at tale med din læge eller sygeplejerske . Han kan reducere din dosis efter at have taget passende prøvninger

Progesteron Overload


Mange kvinder , der starter en progesteron creme behandlingens start , fordi de oplever symptomer på lavt progesteron . træthed , brystspænding , lav libido , oppustethed , humørsvingninger , træthed og vaginal tørhed . Når du tager naturlige progesteron fløde , hvis hormon niveauer ikke overvåges , kan cremen begynde at bygge op i systemet , og pludselig , vil disse symptomer vender tilbage .

Må ikke selvmedicinering . Fordi symptomer på for lavt progesteron og højt progesteron er identiske , at den eneste måde vide, hvis du har for meget eller for lidt progesteron i kroppen er at få din hormonniveau testet af en sundhedsmedarbejder. Hvis du tror, din progesteron er stadig for lav , og du tager mere , men dit niveau er ikke alt for lav , er du kun gør dit problem værre .

Adrenal Problemer


Et af de mere ekstreme bivirkninger af for meget naturligt progesteron creme er, at det forstyrrer binyrebarkfunktionen . Dine binyrer er kirtler placeret over nyrerne , som producerer din " kamp eller flugt " hormoner , som f. eks cortisol . Ifølge Dr. Joseph Mercola , hvis arbejde i naturlige hormon terapi hjalp lægge fundamentet for nuværende medicinske syn på naturlige hormoner , " Når man først bruger cremen , der ikke er noget problem her som fedtdepoter er meget lav . Men som tiden går på , cremen akkumuleres og bidrager til afbrydelse i binyrehormoner såsom DHEA , cortisol , og testosteron . "

Det er hans opfattelse , og den opfattelse af andre, også på WomentoWomen. com , at binyrerne spørgsmål bør altid behandles , før du tilføjer naturlige progesteron fløde . I mange tilfælde en underliggende adrenal spørgsmål gør progesteron løse fløde unødvendig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------