Position: sygdoms > allergi >

prosvent bivirkninger

   Prosvent er en form for kosttilskud annonceret at forbedre prostata sundhed . På trods af, at den består af urter , vitaminer og mineraler , udgør nogle af de ingredienser en risiko for bivirkninger

Ingredienser


Ifølge skaberne af Prosvent , ingredienserne i tillægget omfatter pygeum , Savpalme , lycopen , brændenælde rod , vitaminer E og D , zink , selen og græskar frø .

Typer af Side Effects


Savpalme , brændenælde rod og zink har potentiale til at forårsage maveproblemer som kvalme , opkastning , diarré og forstoppelse , rapporter RxList . Savpalme årsager svimmelhed og hovedpine , mens både zink og selen kan forårsage en metallisk smag i munden .

Lægemiddelinteraktioner


Både Savpalme og selen øge din risiko for at udvikle alvorlig eller langvarig blødning efter en skade eller operation , når taget med blodfortyndende medicin som warfarin , aspirin , diclofenac , ibuprofen , heparin og enoxaparin , advarer RxList . Brændenælder kan påvirke , hvor godt din krop eliminerer stemningsstabiliserende medicin lithium fra din krop , der udgør en risiko for toksicitet fra stoffet.

Risici

Selvom sjældne , Savpalme har potentialet til at forårsage betændelse i bugspytkirtlen eller lever dysfunktion , mens selen udgør en risiko for nyre -eller leverproblemer og påbegyndelsen af hudkræft . Når det tages i perioder på mere end 10 år eller i doser på mere end 100 mikrogram , zink øger din risiko for prostatakræft , advarer RxList , tyder på, at det måske ikke er sikkert at bruge Prosvent i længere tid .

Overvejelser

Hvis du er planlagt til operation inden for de næste to uger har HIV , en historie af hudkræft , diabetes eller nyresygdomme , kan det ikke være sikkert for dig at tage Prosvent på grund af dets bestanddele .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------