Position: sygdoms > allergi >

svampeinfektioner lungeinfektioner

   Lunge infektioner kan være forårsaget af flere ting , såsom virus, bakterier eller svampe . Der findes forskellige typer af lungeinfektioner , der er forårsaget af svampe , herunder coccidioimycosis , histoplasmose og lungebetændelse

Du skal bruge: .
Socks
Saks.
Tråd .
Nålen.

Typer


Coccidioimycosis og histoplasmose er infektioner forårsaget af indånding i sporerne af deres respektive svampe , coccidioides immitis og Histoplasma capsulatum . Den første svamp er typisk findes i det sydvestlige USA , Mellemamerika og Sydamerika , og den anden er mere almindelig i det centrale og østlige USA .

Symptomer


Coccidioimycosis , histoplasmose og lungebetændelse har lignende symptomer , herunder hoste , feber , brystsmerter og ledsmerter .

Diagnose


Der er flere test, der anvendes til at kontrollere, om svampe lungeinfektioner . Bryst røntgenbilleder , blodprøver , urinprøver og sputum ( spytte ) forsøg muligt for lægerne at lede efter svampen forårsager lunge -infektion . En læge vil også lytte til lungerne med et stetoskop for at høre , hvor godt de fungerer .

Mild Behandling

Coccidioimycosis og milde tilfælde af histoplasmose normalt ikke kræver behandling . En læge kan anbefale medicin til behandling af symptomer som hoste og feber . Masser af hvile er standard behandling for svampe lungeinfektioner .

Svære Behandling

operation for at fjerne beskadigede dele af lungen kan kræves for mere alvorlige tilfælde af coccidioimycosis mens svær histoplasmose kan medføre anti-svampe medicin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------