Position: sygdoms > allergi >

urter til molluskler

   molluscum contagiosum er en vækst i huden forårsaget af virusinfektion fra en poxvirus . Det forårsager runde , skinnende vækster , der er smittefarlige og spreder ved hudkontakt eller kontakt med genstande som håndklæder og sko af en inficeret person . Medicinsk behandling omfatter kryoterapi , laser kirurgi og curettage ( skæring med en skalpel ) , selv om molluskler vækster som regel løse på egen hånd inden for seks måneder uden nogen form for behandling . Nogle urter til behandling af molluskler er pau d' Arco bark , goldenseal rod , tea tree olie , kamille æterisk olie og kulsukker .

Pau d' Arco Bark


Pauk d' Arco bark bruges i pulverform til behandling af infektioner . Den er lavet til en drikkevare tinktur til at drikke eller blandes i salver , cremer og salver til at gnide på huden . Det har antibiotiske egenskaber .

goldenseal Root


goldenseal rod bruges til at behandle en bred vifte af maladies , herunder hudlidelser . Den er lavet til en te at drikke , eller blandet ind beroligende , kølepasta at gøre en grødomslag . Det har bredspektret antibiotika , anti -inflammatoriske og astringerende egenskaber .

Tea Tree Oil


Tea tree olie er den æteriske olie af tea tree plante , Melaleuca . Olien påføres direkte på de berørte områder , eller fortyndes i vand eller blandet i salver , cremer og salver . Det har antiseptisk , antimikrobielle , anti-svampe og anti-inflammatoriske egenskaber .

kamille olie

Kamille olie er den æteriske olie af kamille blomst . Det anvendes i en bred vifte af kosmetik , sæbe , shampoo , bad præparater og parfume , samt en medicinsk behandling . Det kan tages som en te til at stimulere immunforsvaret og lægges til salver , cremer og salver til at sætte på huden . Det har mange medicinske egenskaber , hvoraf nogle omfatter antibiotika , anti-inflammatorisk , antiseptisk , antibakteriel og immu-stimulerende .

Comfrey

Comfrey rødder og blade har været anvendt i helbredelse i århundreder . Comfrey anvendes udvortes til at lindre smerter og helbrede blå mærker og brækkede knogler , men også for at mindske hævelse og fremme en hurtig , sund hud healing og genvækst . Det kan bruges i omslag , salver , cremer og salver . Det har astringerende og anti-inflammatoriske egenskaber .

kinesiske urtemedicin

Der er kinesiske urtemedicin til næsten alle sygdom . Nogle kinesiske urter , der anvendes til behandling af molluskler omfatte blandinger af woad , saflor , Sophora rod , kvan , pletvinge pære , kinesisk perlebyg og cnidium frugt . Disse urter har alle anti-klør og anti-inflammatoriske egenskaber samt mange andre helbredende egenskaber .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------