Position: sygdoms > allergi >

virkningerne af lang tids brug af steriod inhalator

   Steroid inhalatorer er almindeligt anvendt til at kontrollere symptomerne på astma . Der kan være nogle langsigtede bivirkninger forbundet med brugen af denne medicin

Identifikation


steroid inhalatorer kan hjælpe med at forhindre astmaanfald og hjælper med at kontrollere astma symptomerne . Inhalerede steroider er de mest effektive , når det tages på daglig basis . Steroider medvirke til at reducere betændelse i luftvejene , hjælper til at reducere astmasymptomer .

Typer


Inhalationssteroider må kun indeholde et steroid medicin , eller de kan kombineres med en bronkodilatator for bedre kontrol af astma symptomer. Inhalationssteroider normalt kommer i tre forskellige typer af inhalatorer , et tørt pulver inhalator , en afmålt dosis inhalator og med løsninger , der anvendes i en forstøver

almindelige bivirkninger af langvarig brug


Når de anvendes i den lange . sigt , steroid inhalatorer kan producere nogle negative bivirkninger . Disse kan omfatte trøske ( en gær infektion inde i munden ) , mundtørhed , ondt i halsen og hæshed i stemmen .

Forebyggelse /Solution

Der er nogle ting, der kan gøres for at minimere bivirkningerne af steroid inhalatorer . Skylle munden efter hver brug kan bidrage til at minimere risikoen for trøske i munden . Ved hjælp af en spacer med dosisinhalatorer kan også være nyttige i at reducere bivirkninger af denne medicin .

Overvejelser

Hver medicin indebærer en vis risiko for bivirkninger , især når det anvendes på lang sigt . Steroid inhalatorer er generelt sikre , og lægerne mener , at fordelene normalt opvejer risikoen for bivirkninger . Steroid inhalatorer har den laveste forekomst af bivirkninger , når de anvendes i lavere doser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------