Position: sygdoms > allergi >

virkningsmekanisme opioider i neuropatisk smerte

   Neuropatiske smerter kroniske smerter forårsaget af en skade , sygdom eller skader på nervesystemet . Behandling af neuropatiske smerter er vanskelig på grund af sine mange ætiologier og manifestationer . Opioidanalgetika er en grundpille i farmakologisk behandling af neuropatisk smerte , selv om deres anvendelse er kontroversiel i kroniske smertetilstande

Hvad er neuropatiske smerter ?


Der findes flere typer af neuropatisk smerte , herunder postherpetisk neuralgi , diabetisk neuropati , trigeminus neuralgi og HIV-og cancer -relaterede neuropatier . Neuropatisk smerte er karakteriseret ved nerveskader i enten det perifere eller centrale nervesystem .

virkningsmekanisme af Opioider


opioidanalgetika binder sig til opioid- receptorer i det centrale nervesystem . Dette forhindrer overførsel af gamma aminosmørsyre , en neurotransmitter , der er involveret i smerte varmeledning .

analgetiske virkning af opioider


Bindingen af opioide analgetika på opioidreceptorer hæmmer aktiveringen af kroppens naturlige smerte veje . Dette medfører en nedsat opfattelse af og reaktion på smerte . Hver opioidanalgetikum udviser en klar indsættende virkning , varighed af virkningen og omfanget af smertestillende midler baseret på dets fysiske og kemiske egenskaber .

effektivitet Opioider til neuropatisk smerte

Virkningen af opioider på neuropatiske smerter er ikke blevet godt etableret gennem kliniske forsøg , og deres anvendelse er kontroversiel . Flere andre smertebehandling teknikker er effektive til behandling neuropatisk smerte .

Sikkerhed Opioider til neuropatisk smerte

opioidanalgetika kan forårsage uønskede bivirkninger , og på lang tids brug af opioide analgetika kan føre til tolerance , afhængighed og afhængighed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------