Position: sygdoms > allergi >

Årsagen til hikke

   Alles havde hikke , og alle har hørt en halv snes forskellige måder at slippe af med dem . Det er sværere at finde folk, der ved, hvad hikke virkelig er , og hvad der forårsager dem

Identifikation


Hikke er forårsaget af ufrivillige sammentrækning af mellemgulvet , en muskel i brystet , der hjælper dig til at ånde . Når mellemgulvet kontrakter , dine stemmebånd pludselig tæt på. Som producerer hørbare " HIC " og rykkende fornemmelse i kroppen .

Årsager


Mellemgulv sammentrækning kan være resultatet af at spise for meget , drikker for meget alkohol , en irritation i din vejrtrækning mønstre , skadelige dampe eller , meget sjældent , en mere alvorlig medicinsk tilstand .

Time Frame


For de fleste mennesker , et tilfælde af hikke varer et par minutter på de fleste . For en ud af hver 100. 000 tilfælde er der imidlertid hikke holder længere , undertiden i flere måneder .

Fun Fact

Rekorden for længste tale om stadige hikke er i besiddelse af Charles Osborne of Iowa , der hiccuped uafbrudt i 68 år . Forskere anslår , at Charles hiccuped 40 gange i timen , selv om det faldt til omkring halvdelen af denne sats senere i sit liv .

Forebyggelse /Solution

Der er en række hjem retsmidler til at tage sig af hikke . De mest populære er at trække vejret i en papirspose , eller holde vejret , eller drikke et glas koldt vand langsomt , eller spiser en skefuld sukker . Da hikke er forårsaget af en agitation i det respiratoriske system , den bedste løsning er at slappe af og trække vejret så langsomt og regelmæssigt, da du kan .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------