Position: sygdoms > allergi >

astma & kognitiv funktion hos børn

   Astma er ikke udtrykkeligt er knyttet til nedsat kognitiv funktion hos børn . Men børn med astma , og især børn med natlig astma , der udviser lavere score på den kognitive funktion test

søvnforstyrrelser


Børn med natlig astma , som er astma, forværres om natten , har mere forstyrret søvn end ikke-astmatikere . Disse børn med natlig astma ikke fungerer som godt på nogle hukommelse og koncentration tests .

Circadian peak flow variation


Circadian peak flow ( PEF ) viser , at PEF toppe i den sene eftermiddag og er på sit laveste niveau i det meget tidlige morgentimer . En undersøgelse foretaget af Els JM Weersink og kolleger vist, at en stor variation i døgnrytmen peak flow resulterede i lavere dagtimerne kognitive funktion .

Symptom Perception


Børn med lavere resultater på kognitive tests , især dem, test , der måler evnen at være opmærksom , var mindre i stand til at vurdere og styre astma symptomer .

Recall

Ifølge en undersøgelse offentliggjort i Archives of Diseases i barndommen , børn med astma scorede signifikant dårligere end ikke-astmatikere på forsinkede huske tests . De har også trended mod dårligere præstationer på umiddelbar tilbagekaldelse tests .

vedvarende opmærksomhed

Den samme undersøgelse viste, at børn med astma scoret lidt lavere på test, der vedrører vedvarende opmærksomhed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------