Position: sygdoms > allergi >

baghovedet neuralgi tænder smerte

   Selv Occipital Neuralgi er ualmindeligt , kan det være smertefuldt . Det er ofte en forkert diagnose , fordi en person kan føle smerte i hendes tænder og ser ud til at behovet tandlæge arbejde, når årsagen er neuropatiske

funktioner


En person med Occipital Neuralgi kan føle en dunkende smerte eller ondt på den ene side af hans ansigt , der ligner en tandpine .

Årsager


Nogle årsager til Occipital Neuralgi tand smerter er tidligere traumer , gigt eller en svulst trykke på occipital nerve . At finde den underliggende årsag , kan en læge foretage en medicinsk eksamen , gennemgå patientens historie og overveje symptomer og smerter placering .

Behandlinger


Anti-epileptisk medicin eller tricykliske antidepressiva kan hjælpe undertrykke smerter i tænderne , især hvis det er skarp . Hvis smerten er kedelig , kan et aktuelt smertestillende anvendes , eller i nogle tilfælde kan kirurgi være nødvendig .

Forebyggelse /Solution

Den trigeminusneuralgi Association UK anbefaler at man undgår ekstreme mad og drikke temperaturer og fødevarer, der er hårdt eller sprødt at hjælpe med at mindske angreb . Skylle munden efter måltiderne så godt.

Overvejelser

Occipital trigeminusneuralgi tand smerter er ofte det første symptom på multipel sklerose i henhold til National Multiple Sclerosis Society .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------