Position: sygdoms > allergi >

barometerstand & migræne

   En ændring eller fald i barometertryk samt stigningen i luftfugtighed eller ekstreme ændringer i temperatur er almindelige udløser for et migræneanfald

Fakta


Det menes , at ændringer i barometertryk forårsage blodkarrene til at udvide for at kompensere . Svulmede blodkar på overfladen af hjernen er årsag til migræne smerte .

Symptomer


Migræne symptomer omfatter en dunkende hovedpine , kvalme , opkastning og lysfølsomhed .

Tips


Hold styr på barometrisk ændringer og dens indvirkning på din migræne . Optag dine resultater i en migræne dagbog for at se mønstre . Dette bliver et værdifuldt redskab , når vi taler med lægen om behandlingsmuligheder .

Behandling

Du kan tage en over -the-counter anti-inflammatoriske migrænemedicin , når du føler de første tegn på din migræne . Hvis din migræne bliver kronisk lægen ønsker måske at prøve en forebyggende medicin .

Advarsel

Overforbrug af både ordineret og over -the-counter medicin anvendes til behandling af hovedpine og migræne smerter kan faktisk forårsage en migræne . Det er mest almindeligt benævnt medicinoverforbrug Hovedpine eller MOH . Tal med din læge , hvis din tilstand bliver kronisk for at udforske alternative muligheder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------