Position: sygdoms > allergi >

gør mineral makeup concealer

  

Ingredienser


Mineral makeups er tørt pulver blandinger sammensat af en række tørre og våde ingredienser . Hver makeup firma eller hjem makeup skaberen bruger forskellige andele af ingredienser, men de fleste mineral makeup og concealers indeholder de samme komponenter . Våde ingredienser omfatter E-vitamin olie ( også kendt som tocopherol ) , jojoba olie , arganolie og ricinusfroe olie . Disse ingredienser plejer huden og tilfører fugt og næring . Tørre ingredienser , der anvendes i mineral makeup concealer omfatte SPF boostere zinkoxid og titandioxid , samt fundament /cover- up baser som silica , glimmer , magnesiumstearat, bornitrid , mineraler , calcium silikat og jernoxider . Disse ingredienser er solgt på naturlige føde butikker , co-ops , apoteker , apotekere og online .

hvordan farver Tilføjet


Mineral makeup concealers kommer i farver , der passer til enhver hudfarve , der spænder fra hyper-loyal til gyldne brun til ibenholt. For at justere farven på en mineral-baserede makeup produkt, mixer bruger varierende indhold af farvede glimmer og jern oxider . Tilberedt glimmer leveres i en række neutrale, hudfarvede nuancer , mens jernoxid kan bruges til at tilføje en rødme undertone at varme op tonen i makeup .

Hvordan det er lavet


Gør- det -selv brug en stor skål og et piskeris , eller måske en morter og støder , at kombinere alle de tørre ingredienser , indtil de komponenter har nået en ensartet farve og de elementer, alle er lige fordelt . Ved hjælp af en morter og støder er den bedste mulighed for at kombinere elementer , der er forskellige størrelser . De fleste mineraler kommer i en mikroniseret præparat , men andre er ikke så helt pulveriseret . Hjem makeup guider bruger nogle gange foodprocessors for dette trin .

våde ingredienser tilsættes langsomt og jævnt til tørre blandingen og blandes grundigt for at sikre, at der er nogen klumper . Mineralerne i sidste ende absorbere olier , som hjælper huden bevarer fugten og holde makeup ser fejlfri . Æteriske olier kan også tilsættes for at give produktet en let duft .

Emballage

Når helt blandet , skal den makeup derefter pakkes i sigten krukker . Det er tre -delt opbevaringskrukker bestående af et låg , krukke og en lille hylde med små huller , der passer i toppen af krukken . Dette giver bare en lille smule af den mineral makeup ud på et tidspunkt , og sikrer , at ingen produkter er spildt , når en makeup børste er kastet ind Mange af disse har også låsning toppe for at forhindre udslip . Den mineralske makeup concealer er derefter klar til brug , sendes eller opbevares .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------