Position: sygdoms > allergi >

hjem afhjælpe for behandling af ringworms

   Ringorm er en hudlidelse forårsaget af en svamp , der kan udvikle sig på en række steder på kroppen. Den fælles betegnelse for ringorm , der er kendt som en dermatophyte er tinea . Selv om svære tilfælde kræver ofte hjælp af receptpligtig medicin , hjem retsmidler , specielt over -the-counter medicin , der ofte bruges til milde tilfælde eller som en første linje af behandlingen

Steder og Symptomer


Ringorm kan forekomme over mange dele af kroppen . Hvis det udvikler sig over større områder af kroppen , herunder ben , overkrop og arme , er det kendt som tinea corporis . Hvis du har ringorm på fødderne , er det kendt som tinea pedis , eller måske mere almindeligt som " fodsvamp . " Hvis det udvikler sig i det område på kønsdelene , er det kendt som tinea cruris eller " jock kløe . " Endelig , hvis det udvikler på hovedbunden , er det kendt som tinea capitis .

Symptomerne på ringorm er nogenlunde ens i hele kroppen. Ifølge Mayo Clinic , huden bliver betændte og irriteret , ofte afgiver udseendet af en ring , deraf navnet " ringorm . " Huden er oftest kløende , og typisk er rødt og skællende . Hvis det udvikler på hovedbunden , pletter af hår kan falde ud .

Home Behandling


Hvis din ringorm smitte anses mild og receptpligtig medicin er ikke nødvendigt , Medline Plus anbefaler en over -the-counter anti-svampe medicin , der kan købes på de fleste dagligvarebutikker, Eksempler terbinafin , også kendt som Lamisil . miconazol , også kendt som Monistat-Derm og clotrimazol , også kendt som Lotrimin AF . Da en svamp trives i varme , fugtige steder , bør du altid holde det angrebne område rent og tørt . Ifølge National Institute of Health , hvis betingelsen ikke til at forbedre ved hjælp af disse konservative hjem metoder , bør du konsultere en læge , som receptpligtige medicin kan være nødvendige for en tilstrækkelig behandling af infektionen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------