Position: sygdoms > allergi >

hvad er de behandlinger af smittede mandler krypten ?

   En inficeret tonsil krypt kan være en alvorlig bekymring , hvis der er en bakteriel byld dannes på tonsil . En øre -, næse- og halslæge kendt som en otolaryngologist vil vurdere infektion og afgøre , om en medicinsk eller kirurgisk indgreb er nødvendigt

Antibiotika


Den mindst invasive og laveste risiko metode til behandling af en infektion i tonsil krypt er med et kursus af antibiotika . Vær sikker på at fortælle din læge, hvis du er allergisk over for noget medicin , især penicillin , da mange af de antibiotika, der anvendes til behandling af halsinfektioner indeholder penicillin eller penicillin derivater . Vær sikker på at fortsætte med at tage hele forløbet af antibiotika , som anvist af din læge eller infektionen kan igen .

Surgery


Hvis dit inficeret tonsil krypt er forårsaget af en byld , det er en alvorlig tilstand , og et kirurgisk indgreb er mest sandsynlige behov . En kirurg vil bruge en lokalbedøvelse agent til følelsesløs i området og derefter vil injicere en sprøjte ind i tonsil at fjerne pus via en procedure kaldet " nål aspiration . "

Incision


En anden metode til at behandle en inficeret mandler krypten karakteriseret af en byld er gennem et snit . I denne metode , er bylden skæres med en skalpel , så pus kan løbe ud og tonsil kan helbrede .

Tonsillektomi

Den fuldstændige fjernelse af hele tonsil er ikke almindeligt behov for kryptisk tonsiller infektioner , undtagen i de mere alvorlige tilfælde . Når en tonsillektomi er udført under disse betingelser, kaldes det en " akut tonsillektomi . " Dette kan være nødvendigt , hvis dræne procedurer ikke er effektive , eller hvis du ofte har betændelse i mandlerne .

Infektioner kan variere i sværhedsgrad

Typen og sværhedsgraden af din kryptiske tonsil infektion vil afgøre , hvilken metode til behandling er passende for dig . De fleste mindre sager kan kun have en fuldstændig løbet af medicin , men en alvorlig infektion kan nødvendiggøre generel anæstesi og mandler fjernet , med de dermed forbundne risici og restitutionstid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------