Position: sygdoms > allergi >

hvad er en rynke test ?

   Når du møder offer for en ulykke , en af de første ting, du gerne vil tjekke efter grundlæggende førstehjælp sikkerhedskontroller er færdig , er, hvorvidt et offer har nerveskader . Hvis offeret er ved bevidsthed, vil det sandsynligvis være let . Hvis de ikke er , men deres reaktion på vand , kendt som " rynke test , "kunne være en klar indikation

Betydning


Senest denerveres huden ikke krølle . Dette betyder, at hvis du placerer hånd en ulykke ofret ( eller hånd-kirurgi patient ) i vand , inden for 5 minutter eller deromkring , vil du være i stand til at fortælle , hvis der er nogen nerveskader .

Funktion


Den rynke test bør udføres i rent vand, der er omkring 40 ° C. Hvis nerverne er intakte , så fingerspidserne bør rynke i ca 3 1 /2 minut.

Overvejelser


Nerveskader har sandsynligvis fundet sted , når håndfladen er flænget . Det er en god indikation af, at du bør tjekke for skader .

Fordele

Den rynke testen kan bruges af professionelle og gode samaritanerne både at afgøre, om en ulykke har medført nerveskade . Det kan bruges på små børn, som ikke kan forklare deres symptomer , og bevidstløse patienter så godt.

Advarsel

Hvis offeret har en ryg eller nakke skade , ikke flytte dem uden professionel bistand , selv at gøre en rynke test .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------