Position: sygdoms > allergi >

hvad er fordelene ved depression ?

   Depression , en alvorlig medicinsk tilstand , påvirker mænd , kvinder og børn . Konsekvenserne af depression , herunder dårlig fysisk og psykisk sundhed, er veldokumenterede . Fordelene ved depression troede ikke altid synlige , er store og ganske gavnligt

Betydning


Symptomer på depression omfatter følelser af angst , sorg , apati , skyld og håbløshed , samt ømhed og smerter , ændringer i appetit , søvnforstyrrelser , og tanker om selvmord . Overvinde disse symptomer ofte fører til en bedre overordnet sundhedstilstand både mentalt og fysisk .

Overvejelser


Depression , en af de mest almindelige psykiske sundhedsproblemer i verden , er fortsat et af de mest under behandling . Når rettes , erkendte , og behandlet ændringer i personlighed , helbred, tillid , og udsigterne opstå.

Ekspert Insight


Dr. Paul Keedwell , Institute of Psychiatry ved Kings College i London , en ekspert i humørsvingninger fastholder, at alle mennesker er modtagelige for depression , når de står med stress . Keedwell hævder , at depression er ikke et menneske defekt , men en menneskelig forsvars mekanisme . Mild og moderat depression styrker en sund revision af personlige omstændigheder .

Fordele

Et februar 2008 artikel offentliggjort i BBC News Magazine bemærkes, at den omstændighed , at depression har været rundt i og overlevet så længe , ( så langt tilbage som den hulemand ) og ikke er blevet expunges gennem evolution , peger på den konklusion, at depressionen har hjulpet den menneskelige race bliver stærkere , og hjalp menneskeheden for at overleve .

Funktion

De . Keedwelll fastholder , at depression kan hjælpe en person bevæge sig fra eller ud af en dårlig , destruktiv , eller misbrug situation . Det kan gøre folk skifter , finde nye karriere og retning , og revidere urealistiske forventninger .

Potentielle

Depression kan generere modstandsdygtighed og frigøre kreativitet ifølge undersøgelser foretaget af Dr. Keedwell . De undersøgelser konkluderer også , at depression kan øge empati og medfølelse , som ramte bliver mere afstemme til og opmærksom på andres følelser og mangler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------