Position: sygdoms > allergi >

hvad gør indgroede hår i kønsdelene se ud ?

   Indgroet hår , eller follikulært pyodermi , kan være smertefulde , langvarige og kosmetisk mishagelige . De er oftest findes i områder, hvor folk barbering . I denne situation forekommer de da barberede område ( sandsynligvis kønsorganer eller armhulerne ) er i en tilstand af kompression inde i tøj og som håret gror ud igen , kan det blive tvunget tilbage i huden og forårsager irritation . Indgroede hår også form uden at have været barberet , men det er mindre almindeligt

Identifikation af indgroet hår


En indgroede hår i den offentlige regionen kan ligne en bums eller rød cyste . Hvis det ligner en bums , men er der varer længere end en bums normalt gør , kan det være en indgroet hår .

Behandling


Du kan bruge hårfjerning behandlinger , købes i håndkøb på en stof butik , til at slippe af indgroede hår . Eller du kan bruge en nål til at fjerne hår fra indgroede side og derefter plukke det , så området kan helbrede .

Forebyggelse


For at undgå en gentagelse af indgroede hår , holde dit hår på en lang nok længde , at det vil ikke krølle tilbage ind i huden , i mindst 3 til 4 cm lang. Stedfortræder trimning med en saks til barbering nogle områder .

Alternative løsninger

Hvis du gør barbere huden , skal du fortsætte med at gøre det hver dag , så du små hår ikke kommer tilbage og bliver indgroet . Du kan også få elektrolyse på visse hår , der forårsager tilbagevendende problemer . Undertiden en eller to hår vil være yderst stædig og fortsætte med at blive nedgroede trods for ændringer i hygiejne .

Advarsler

Hvis alene tilbage , vil indgroede hår ikke bare gå væk . De vil blive mere betændte , inficerede og smertefuld . De har brug for at blive taget sig af , så snart du finder dem, hvis du vil have dem til at helbrede .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------