Position: sygdoms > allergi >

hvordan man behandler migrænesymptomerne

  Migræne er hovedpine , der kan medføre kraftige smerter . Migræne ramte kan have svært ved at udføre daglige opgaver , når i midten af et migræneanfald . Heldigvis er der mange måder at hjælpe med at behandle migræne symptomer . Behandling af migræne hovedpine kan bidrage til at mindske smerter og gøre den Lidende i stand til at udføre vigtige aktiviteter lettere
1 .
Tag NSAID . Et NSAID er non-steroide anti-inflammatoriske medicin . Fælles NSAID omfatter Tylenol og Bayer aspirin . Brug en NSAID kan lindre din migræne symptomer . Tag medicinen på første debut af symptomer . Hvis det er muligt forsøge at hvile i ro og mørkt rum til at bidrage yderligere til at lindre migræne smerte .
2 .
Brug en triptan . Triptaner er designet til at hjælpe med at lindre mere alvorlige migræne symptomer . Triptaner kan købes i håndkøb , eller med en recept fra en læge . En triptan kan bidrage til at reducere alle migræne symptomer, herunder følsomhed for lys og lyd . Brug precribed dosis til at reducere smerter fra en migræne , så snart du føler symptomdebut.

3 .
Tag meldrøje . Ergot er en billig migrænemedicin , som ofte anvendes for dem, der har symptomer , der holder i 48 timer eller mere . Ergot medicin kan lindre migræne symptomer , hvis du jævnligt får langvarige migræneanfald .
4 .
Prøv en opiater . Opiater medicin kan lindre migræne symptomer meget hurtigt . Nogle læger vil ordinere dem , hvis du hele tiden oplever migræneanfald . Opiater medicin anvendes ofte som en behandling af sidste udvej , da lider måske finde sig afhængige af medicin, hvis det bruges på en længere grundlag .
5 .

Brug kardiovaskulære lægemidler . Visse klasser af hjerte-kar- medicin kan lindre migræne symptomer . De lægemidler handle for at bidrage til at åbne op blodkar , der kan være trange som følge af migræneanfald . Hvis du har en hjertesygdom nævner dette med din læge. Du kan være i stand til at tage en betablokker til at reducere dit blodtryk og sænke dit migræneanfald på samme tid .
6 .
Brug antidepressiva . Selv hvis du ikke er deprimeret , kan du drage fordel ved hjælp af et antidepressivt middel . Antidepressiva kan lindre migræne symptomer hos dem, der oplever sådanne angreb på regelmæssig basis . Tal med din læge om brugen af sådanne lægemidler , hvis andre former for medicin ikke har bidraget til at mindske din migræne effektivt .

gode råd og advarsler


 • altid har medicin til at behandle Deres migræne symptomer på hånden .
 • Sørg for migrænemedicin er ikke forbi udløbsdatoen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------