Position: sygdoms > allergi >

hvordan man bruger yoga til dine rygsmerter

  Hvis du lider af lændesmerter eller er for nylig blevet behandlet for en bugnende disk via en dekompression bord , så er det tid at fortsætte med at styrke din ryg ved hjælp af simple yogaøvelser , der ikke vil såre dig , hvis du er forsigtig .

Du har brug for :
Soft gulvmåtten
. Giant gummibold .


1 .

Det er afgørende , at du fortsætter med at styrke din ryg og lænd , når du er blevet set og behandlet af en kiropraktor . Brug yoga vil hjælpe dig med at styrke din ryg , hofter og andre led , der kan have været svækket af rygsmerter , såsom en diskusprolaps disk . Brug yoga og går i dit eget tempo vil hjælpe dig med at få stærkere , og din ryg vil blive stærkere .
2 .
Hvis du oplever smerter fra yoga , at du gør , så prøv forskellige teknikker at finde ud af , hvilke der er bedst for dig . Du ønsker ikke at forværre det område , der blev behandlet . Ved hjælp af simple trin i starten vil hjælpe dig fortsætte med at gøre mere avancerede teknikker . Et glimrende øvelse til at starte med, er at læne sig fremad med armene pegede foran dig , og løft derefter hvert ben rank ryg og holde i omkring tre sekunder. Gøre dette for omkring tyve reps . Første gøre dette på gulvet eller mod en bordplade eller ved hjælp af en øvelse bolden på gulvet .
3 .
I en siddende stilling , placerer din højre fod på indersiden af din venstre knæ . Skub din højre ben på indersiden og holde i et par sekunder . Gentag med venstre ben . Det er meget godt for hoftesmerter skyldes tidligere disc problemer. Dette vil bidrage til at styrke muskler og ledbånd omkring dine hofter og led .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at du drikker masser af vand .
 • Når du er klar til at stå op , så sørg for at du tager et par dybe indåndinger . . dette vil signalere din krop, som du er ved at flytte . På din vej op , ånde ud .
 • Alternativ is og varme , hvis nogen smerter eller hævelse opstår .
 • ALTID tjekke med din læge eller kiropraktor , før du begynder enhver yoga terapi .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------