Position: sygdoms > allergi >

hvordan man får migræne nødhjælp naturligt

  Migræne er smertefulde hovedpine . Syge kan have svært ved at udføre daglige opgaver . Smerten kan som følge heraf forfærdelig og invaliderende . Finde lindring af migræne kan hjælpe dig føle sig bedre og gøre , hvad du skal gøre hver dag . Ud over medicin der er også handlinger, du kan tage for at få migræne relief naturligvis
1 .
Lær meditation teknikker. Meditation er den handling at arbejde med din heartbreat og åndedræt til at indtaste en tilstand af total afslapning . Meditation kan hjælpe dig med at reducere din migræne symptomer naturligt og uden stoffer . Meditation består af at være opmærksom på din vejrtrækning og bruge denne bevidsthed til at tage dybere vejrtrækninger . Under dybere vejrtrækninger kan få mere ilt til hjernen og hjælpe du føler dig bedre i løbet af et migræneanfald.
2 .
Læg dig ned i et roligt rum . Liggende i et stille rum med blinds lukket kan reducere stimuli til din hjerne . Som et resultat kan du føle dig bedre i løbet af et migræneanfald . Dette kan medvirke til at reducere dine symptomer naturligt . Vær sikker på at have et roligt rum , hvor du ikke kan blive forstyrret . En seng er ideel som er en sofa .

3 .
Sørg for at du får nok søvn . Mangel på søvn kan hjælpe udløse migræneanfald . At sikre at du får i seng på samme tidspunkt hver aften kan reducere hyppigheden af migræne . En god nats søvn kan også reducere sværhedsgraden af migræneanfald . Hvis det er muligt forsøge at få i seng og stå op på samme tidspunkt hver dag .
4 .
Hold en hovedpine dagbog . Bemærk , når du får migræneanfald og på hvilket tidspunkt af dagen . Bemærke dette i et bestemt sted kan hjælpe dig med at finde , hvad der kan udløse anfald . Hvis du er opmærksom på , hvad du gjorde , da du var ramt af migræne symptomer kan du finde måder at undgå sådanne udløsere . Dette vil hjælpe dig med at reducere din migræne naturligt .

gode råd og advarsler • Kombiner alle fysiske behandlinger med smertebehandling medicin . Smerter meds kan reducere hyppigheden og sværhedsgraden af migræne .
 • Tag ikke nogen medicin eller naturmedicin til behandling af migræne , medmindre at fjerne dem med din læge først .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------