Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan holde fysisk raske , når sørgende

  De fleste af os har oplevet sorg i vores liv i en eller anden form . Omsorg for en syg slægtning , er alle oplevelser, der kan gøre os hjælpeløse til sorg tabet af en elsket , tabet af et kæledyr , en naturkatastrofe eller en national tragedie . Sørgende er en naturlig proces det menneskelige sind skal opleve , for at vi kan klare tab . Mens sindet navigerer os gennem de forskellige stadier af sorg det kan undertiden efterlade os fysisk drænet og mangler lysten til at tage sig af vores fysiske krop .
Mens ignorerer , hvad vores krop har brug for synes den nemmeste måde at klare , mens sørgende , det er en af de værste ting, vi kan gøre for os selv . Sund og rask rent faktisk hjælper os med at klare og håndtere bedre sorg . Et af de vigtigste faktorer i healing af stress eller sorg er evnen for kroppen at forynge sig selv . Dette er kun muligt , hvis kroppen er godt passet under sorgproces .
Med den seneste tragedie i Haiti , og mange mennesker oplever sorg på mange niveauer , nu er det tid for os alle at tage skridt til at passe på os selv og at love godt helbred gennem disse svære tider til vores krop . Til gengæld vores kroppe vil hjælpe os helbrede . .
Følgende trin er vigtige for at holde din fysiske krop sund under sorgproces
1 .
Spis en sund godt afrundet kost . Hvad, hvornår og hvor meget vi spiser , mens sørgende har et direkte link til sorgen processen . Der er dem , der føler sig syge af sorg , og kan ikke spise , dem , der over spise til at maskere den sorg , og dem, der gør usunde valg på grund af manglende tid . Her er måder at bekæmpe hver enkelt af disse problemer :
* Tab af appetit : Vælg sunde fødevarer , der stimulerer din appetit og undgå fødevarer, der vil undertrykke din appetit . Sats på magre proteiner , komplekse kulhydrater og gode fedtstoffer ( fisk , magert fjerkræ , bønner , bælgfrugter , soja , brune ris , hele korn , mandler , nødder , oliven olie ) . Nix kaffe , fastfood , sukker og alkohol . Spis små håndfulde af fødevarer fra 5 til 6 gange om dagen. Drik masser af vand ( bære en vandflaske med dig overalt ) . Når du spiser minde jer at du er genopbygges din energi , at du er nærende din krop , sind og sjæl . Hvis omsorg for en elsket dette er afgørende for at give den rette pleje .
* Over Spisning : I lighed med ovenstående råd sørg dine valg i fødevarer er sunde . Vælg magert protein , komplekse kulhydrater og sunde fedtstoffer . Nøglen til at stoppe følelsesmæssige spise er at være forberedt ! Gør dine måltider i god tid og spise ofte 5 til 6 små måltider i løbet af dagen . Drik masser af vand og undgå juice og sodavand ! Kend din personlige kalorie krav for at blive sunde og forsøge at holde sig til dem . Undgå fastfood , koffein , sukker og alkohol . Hvis du føler behov for at spise og det er ikke en planlagt ædetiden spørge dig selv " Er jeg virkelig sulten ? Er min krop virkelig har brug for brændstof på dette tidspunkt eller er jeg bare forsøger at distrahere mig selv ? " hvis i virkeligheden du finde dig selv ønsker mad til komfort nå til en pind af sukker mindre tyggegummi og fange den vandflaske !
Making Usunde Valg af fødevarer : En af de mest almindelige usunde vaner at komme ind , mens sørgende er snuppe hvad du kan . Forsøger at finde sunde gode mad valg på sygehuset eller læger kontorer er næsten umuligt . Det er nemt at komme ind i fastfood fælden bebrejde den på grund af manglende tid . Den tid, det tager at pre-pack sund mad normalt vejer ud til mindre tid end det tager at vente i drevet gennem linje . Gøre en indsats for at standse ved købmand og hente nogle nemme , hurtige og sunde fødevarer . Som med de ovenstående anbefalinger, det er nøglen til at holde en fuld vandflaske med dig hele tiden .
2 .
Tag dine vitaminer . Sorg er stressende mentalt og fysisk . Kroppen ændringer for at tilpasse sig stressniveau. Hjertefrekvensen kan accelerere , blodtrykket stiger , sukker niveauer spike , vejrtrækning mønstre kan blive afbrudt , kan fordøjelsessystemet op med at fungere ordentligt, og mange andre sunde kropsfunktioner kan lide . Tage vitaminer kan hjælpe din krop forblive raske .
* B-Complex : En af de primære funktioner af B -vitaminer er at holde nervesystemet fungerer godt og giver kroppen energi .
* Anti-Oxidant Vitaminer : Vitamin E, C og A kan bidrage til at styrke immunsystemet , som kommer i fare under stressende gange .
* mulit Mineral : Calcium , magnesium, zink og andre mineraler er ofte udtømte under stress , idet disse mineraler under stress kan bidrage til genoprettelsen butikker og lindre stress relaterede symptomer . Også calcium og magnesium , hvis der træffes på natten kan hjælpe dig med at få en bedre nat søvn
* Andre vigtige vitaminer . Nogle aktuelle forskning har vist, at det at tage D-vitamin kan hjælpe løfte stemninger , der også tager Omega -3 fedtsyrer har vist sig at bidrage til at afhjælpe depression *.

3 .
Prøv at få nok søvn . Mens sørgende er det ofte meget svært at sove . Normale søvnmønster er ofte afbrudt af omsorgsgivende eller for meget tanke . Hvis sove den krævede 8 timer om natten er bare ikke der sker her er et par tips til at hjælpe .
* Prøv at tage en Melatonin supplement . Vores kroppe naturligt producerer melatonin senere på aftenen til at hjælpe os til at føle træt . Under en melatonin supplement inden sengetid kan bidrage til at genoprette denne proces gør det lettere at falde i søvn .
* Tag din mineraler . Som nævnt ovenfor tager din calcium, magnesium, zink før sengetid for at hjælpe kroppen slappe af .
* Tag magten lur . Hvis du opdager, at du har 30 minutter fri ikke bruge den til at forsøge at presse i de sidste minutter ærinder eller ren ! Vær god ved dig selv og tage en powernap . En 20 minutter powernap har vist sig at falde stress , øger årvågenhed , øge produktiviteten og hukommelse .
4 .
Bevæg din krop ! Prøv at tage mindst 15 minutter om dagen at gå , løbe , løbe , danse eller enhver form for hjerte-kar- bevægelse . Motion hæver dit humør , hjælper med at holde din vægt balance , giver din mere energi og hjælper med at fremme en bedre søvn . Disse er alle grunde, som du virkelig skal finde tid til at gøre en form for bevægelse , især når de forsøger at håndtere sorg . Her er et par ideer til at hjælpe passe ind i en vis bevægelse tid for din krop .
* Prøv en AM p. m. mini arbejde ud . Når du først vågner op om morgenen og lige før du går i seng om aftenen gør sit-ups , push-ups , squats og en hurtig , blid stræk . Dette er en fantastisk måde at starte dagen og en stor hoved klarere , før du går i seng .
* Park i slutningen af partiet . Når du går til butikken parken så langt væk som muligt (hvis vejret tillader det) . Tilføjelse af ekstra par minutter af parkeringsplads gå til den butik shopping tid kan gøre shopping en mini cardio work-out !
* Før sad ned for at se dine foretrukne tv- show march på plads eller omkring din stue for første del af showet , indtil det første kommercielle . Ved at gøre dette til en daglig ritual får du en ekstra 45 minutter bevægelighed ugen .
5 .

Talk det ud . Stå til ansvar for dit helbred til en god ven , et familiemedlem , præst eller anden støtte person . Lad dem vide, at du forsøger at holde fysisk sunde gennem denne prøve tid og spørge dem , hvis de ville være din påmindelse . Få dem tjekke med dig ofte for at se , om , hvornår og hvordan du spiser . Få dem spørge dig , hvilke skridt du gør dagligt for at holde dig sund .
6 .
Husk at være god ved dig selv . Hvis du ikke spiser godt en dag eller ikke gør enhver bevægelse de næste , der er ok . Tag det ene øjeblik , en dag ad gangen .

gode råd og advarsler


 • Kontakt din læge, før enhver større ændring af kost , motion eller før du tager vitamintilskud .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------