Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan lindre menstruationssmerter naturligt

   Hvis du lider af smertefulde menstruationskramper så er der et par naturlige ting du kan gøre for at lette din menstruation kramper. Følg disse tre trin for at lette menstruationssmerter
1 .
Brug først varme til at lindre menstruationssmerter . Varme hjælper med at slappe af dine muskler og lethed kramper . Du kan bruge varme til at lette menstruationssmerter ved opblødning i et bad med varmt vand , ved hjælp af en varmepude , eller ved hjælp af en fugtig varme pakke .
2 .
dernæst at reducere menstruationssmerter dig bør udvise mindst 20 minutter . Selv om motion kan være den sidste ting , du ønsker at gøre , når du er i smerte , vil du opdage, at det vil hjælpe . Når du motionerer din krop frigiver endorfiner , der bidrager til at mindske smerter . Du vil også opdage, at udspænding vil løsne stramme muskler , der bidrager til ømhed .

3 .
Sidste , til at lindre menstruationssmerter tage tilskud af calcium og omega3 hver dag . Både calcium og omega3 har vist sig at reducere smerter forbundet med menstruationskramper . Tag 1200 mg . af calcium om dagen og mindst 1000 mg . af omega3 om dagen . Selvfølgelig at få calcium og omega3 naturligvis er altid bedre , så prøv at tilføje mejeriprodukter og fødevarer , der indeholder omega3 ( såsom laks ) til din kost .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------