Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan se gennem et øje med grå stær

   En grå stær er en lidelse i øjet , hvor linsen , som normalt klar , bliver sløret eller uklar . En person med grå stær , vil have svært ved at se tingene klart , fordi alt vil se sløret for hende , som om at kigge gennem frostklare eller fogged vinduer . En person med grå stær kan også opleve genskin fra lys og svært ved at se . En linse er ramt af grå stær kan fjernes operativt og erstattet med en kunstig linse . Der er visse livsstil justeringer , der kunne gøres , mens de bor med grå stær , indtil de kan være kirurgisk behandling .

Du skal bruge:
Solbriller
. Forstørrelsesglas .


1 .

Brug solbriller i dagtimerne . Når du går udenfor i dag , kan mængden af lys , der går ind i dine øjne forårsager blænding på øjet , der er ramt grå stær . Solbriller hjælper til at minimere blænding , så du kan se det bedre.
2 .
Brug en passende belysning i dit miljø . Øge mængden og typer af lys i dit hjem . Gør dit miljø lysere kan hjælpe dig se bedre gennem øjnene med grå stær . Vær sikker på at anvende glødepærer .
3 .
Undgå at køre om natten . Grå stær nedsætte Deres evne til at se klart , derfor kører om natten , når der er utilstrækkeligt belysning kan sætte dig og andre i fare .

4 .
Brug tilgængelige enheder for at forbedre dit syn . Brug alle foreskrevne briller eller kontaktlinser for at se bedre og sørg for at have præcise forskrifter for dem . Læs med forstørrelsesglas for bedre udsyn .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------