Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan stoppe med at tage Effexor

  Denne artikel vil diskutere , hvordan man stopper med at tage Effexor . Effexor , er et antidepressivt lægemiddel fremstillet af Wyeth . På grund af den svære abstinenssymptomer kan man opleve , når de forsøger at stoppe med at tage Effexor , kan det være særdeles vanskeligt at holde op. Derfor skal man først konsultere deres læge, før du foretager nogen medicin ændringer , eller når de overvejer at stoppe med at tage Effexor

Du skal bruge: .
Et besøg med din læge
En måned udbud af Effexor .
Fiskeolie kosttilskud .
Multi Vitaminer .

Dramamine .
St.
 Johns Wart Tea .


1 .

Stop med at tage Effexor vil være en alvorlig udfordring , og du har brug for en solid plan . Snak først med din læge , og gøre så meget forskning af dine egne på internettet . Planer om at tage mindst et par uger , eller op til en måned at stoppe med Effexor . Plan for aftrapning størrelsen af det stof, du tager . Betydning , reducere din dosis hver dag af en lille mængde , indtil du tager næppe noget . Dette er det vigtigste skridt til at reducere abstinenssymptomer .
2 .
Dernæst tager multi vitaminer og fiskeolie piller hver dag som anvist . Begynde at gøre dette på forhånd ved at holde op for at få de fleste fordele . Selvom det ikke er bevist , kan dette hjælpe forsikre din krop har den rette balance af vitaminer og mineraler og vil hjælpe dig føle bedste i løbet af din tilbagetrækning .
3 .
Når du begynder at få dårlig tilbagetrækning symptomer , kan du tage nogle Dramamine , der kan hjælpe . Også en varm kop St. John 's Wart te kan hjælpe en hel del med rystesyge , og kan berolige dig .

4 .
Endelig skal du sørge for at få noget frisk luft og motion dagligt . Dette vil hjælpe med generelle psykiske og fysiske sundhed . Holde sig til planen , og før du ved af det alle abstinenser vil være en saga blot .

gode råd og advarsler


 • Bo godt hydreret , sågar lidt dehydreret kan intensivere symptomerne .
 • få støtte af en elsket en , det hjælper ud meget .
 • Undgå at stoppe " kold tyrker ", det kan være forfærdeligt .
 • Følg alle advarsler fra din læge og apotek .
 • Bekæmp trangen til at give op .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------