Position: sygdoms > allergi >

hvordan man stopper , at herpes simplex virus

  Herpes Simplex Virus ( forkølelsessår ) er smertefuldt og ikke kønne at se på . Der er ting, du kan tage for at stoppe denne herpes simplex virus , før du ender op med en fuldstændig blæst forkølelsessår . Den virus kan dukke op hvor som helst i ansigtet som læber , mund og næse . Jeg har brugt Lysin , som er en aminosyre for over 10 år nu , og den eneste gang det har ikke fungeret , er, når jeg ignorerede skiltene

Du skal bruge: .
Lysin
Vand .
Sund kost .
Hvile.


1 .
Vær opmærksom på de afslørende tegn på et forkølelsessår . Prikken er den # 1 tegn på, at har hjulpet mig vide , hvornår de skal begynde at tage Lysin . Lysin , en aminosyre , kan findes i vitamin midtergangen stort set hvor som helst .
2 .
Kommer du ned med en kold ? Måske er der nogen i din familie har i dag en forkølelse. Hvis din familie er som mit , alle er sikker på at få det før eller senere . Dette er endnu et tegn at være opmærksom på , hvis du ønsker at stoppe , at herpes simplex virus fra snigende op på dig .

3 .
Jeg plejer at tage Lysin for omkring en uge , men alles situation vil være anderledes . Glem ikke at konsultere din læge , især hvis du er på medicin eller har en underliggende medicinsk tilstand . Jeg var i stand til at tage Lysin selv når jeg var gravid .
4 .
hvis du gik glip af " prikkende "følelse , og din forkølelsessår er begyndt , jeg stadig foreslå at tage Lysin , fordi det kan forkorte varigheden af herpes simplex virus .

gode råd og advarsler • Hvis du begynder at tage Lysin , så snart du opdager , at prikkende følelse, skal du være i stand til at stop , at herpes simplex virus død i sit spor .
 • Kontakt din læge, inden du starter noget nyt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------