Position: sygdoms > allergi >

hvordan man styrer acne / bumser

  Har du problemer med at kontrollere din acne /bumser ? Her er et par tips du kan bruge og følge for at hjælpe med at kontrollere og begrænse den kvalitative og /kvantitative sprede dette problem . Det hele er naturligt , og vil i sidste ende forbedre dit helbred

Du skal bruge: !
Sund fornuft og nogle tålmodighed : ).


1
Et af de vigtigste . bidragydere af årsagen til akne er hormoner , og dermed forklarer , hvorfor teenagere er modtagelige for acne som i denne fase af deres liv hormoner er under konstant forandring , så har en lille mængde af acne som en teenager er helt normal .

2 .
anden bidragyder er din kost . Kost højt i fødevarer med høje olie-, mættet fedt og sukker kan forårsage en betændelse og større mængde af bumser . Den bedste ting at gøre her , er at begrænse dit indtag af disse fedtholdige fødevarer og erstatte dem med frugt og grøntsager . Nogle undersøgelser viser, at mejeriprodukter er en bidragyder , så begrænser disse fødevarer ( f. eks is , yoghurt og sødmælk ) kan vise sig effektiv så godt.
3 .
anden vigtig faktor er hygiejne . Vær sikker på at rense dit ansigt med klude eller ansigt vaskes mindst 3 gange om dagen og undgå at røre dit ansigt eller inficerede områder på alle , da dette ikke kan kun tilføje snavs men spreder nogle af acne . Huden på dit ansigt naturligt producerer olie for at skabe en forholdsvis neutral alkalinitet på overfladen af din hud , så når du bruger ansigt opvaske, tør din hud ud , skal du sørge for at fugte huden kort tid efter , ellers din hud vil producere for meget olie for at kompensere , hvilket resulterer i en fedtet ansigt .
4 .

anden vigtig ting at huske , når ' poppe ' eller fjerne lederen af bums , sikre at gøre det på en hygiejnisk måde . Dette gøres bedst ved hjælp af en steriliseret nål derefter bruge en agent som sprit til at tørre såret ud . Denne metode bidrager til at reducere traume på huden

gode råd og advarsler


 • Husk at spise sundt og være positiv . )
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------