Position: sygdoms > allergi >

lægeligt tilsyn vand kun fastende i behandlingen af hypertension

   Hypertension (forhøjet blodtryk ) er et stort sundhedsproblem i USA og andre industrilande . Et studie har fundet vand fastende kombineret med diæt ændringer, som en effektiv behandling for hypertension

Overvejelser


Selvom narkotika er i vid udstrækning anvendes til behandling af hypertension , kost og andre ændringer i livsstil kan være effektive til at sænke forhøjet blodtryk , som forklaret af National Kidney Foundation .

Ekspert Insight


En undersøgelse offentliggjort i juni 2001 spørgsmålet om "Journal of Manipulerende og fysiologiske Therapeutics " fundet vand fastende at være en succesfuld behandling for forhøjet blodtryk .

Betydning


Forskere i undersøgelsen blev behandlet 174 patienter med blodtryk højere end 140/90 mmHg . Ved udgangen af undersøgelsen , havde næsten 90 procent sænket deres blodtryk , og alle dem, der tog blodtryksmedicin i starten held ophørte at bruge det .

Tidsramme

Vandet fastende del af behandlingen varede 10 til 11 dage i gennemsnit . I denne tid , der forbruges deltagerne ingen mad eller drikkevarer andet end vand . Denne del af behandlingen var lægeligt opsyn for at sikre sikkerheden for deltagerne .

funktioner

Forud for vand fastende , patienter spiste kun frugt og grøntsager til 2 til 3 dage . Efter faste , forbruges de kun lavt natrium , fedtfattig vegansk mad for 6 til 7 dage .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------