Position: sygdoms > allergi >

vesico-ureteral reflux & behandling

   Vesico-ureteral tilbagesvaling er en medicinsk lidelse , der forårsager urin til at flyde tilbage fra blæren gennem urinlederne til nyrerne . Denne sygdom opstår hyppigst hos spædbørn og børn og kan forårsage nyreskader hvis venstre ubehandlet

Symptomer


Ifølge Mayo Clinic , de mest almindelige tegn på vesico-ureteral reflux er udviklingen af en urinvejsinfektion , eller urinvejsinfektioner , der kan forårsage hyppig trang til at tisse og vandladning ubehag . Spædbørn med en urinvejsinfektion kan opleve diarré , opkastning og mangel på appetit .

Medicin


Urinvejsinfektioner , der opstår med vesico-ureteral reflux skal behandles med antibiotika for at forhindre spredning af smitte til nyrerne . Læger kan også ordinere antibiotika for at forebygge urinvejsinfektioner .

åben kirurgi


En kirurg kan reparere de berørte ventiler mellem blæren og urinlederne med en åben kirurgisk procedure , der omfatter generel anæstesi og en lavere abdominal incision .

Endoskopisk Kirurgi

Læger kan reparere blære og ureter ventiler med en minimalt invasiv procedure , der bruger et endoskop , eller tændte rør, som er indsat ved hjælp af en patients urinrøret .

Home Retsmidler

vesico-ureteral refluks patienter med urinvejsinfektioner bør drikke rigeligt med vand og brug en varmepude over maven til at lindre symptomer på infektionen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------