Position: hotel888 > allergi >

brug af mineralsk olie til øre ømhed

   Ear ømhed er en smertefuld hændelse , der forårsager en person til at søge lindring hurtigt . Mineralsk olie er et hjem afhjælpe , som kan yde nødhjælp , men det er vigtigt at overveje årsagen , så du ikke gøre problemet værre

Årsager


Udover forskellige typer af infektioner , kan voks ophobning forårsage pres på trommehinden , som derefter forårsager smerte . Svømmer øre kan også medføre ubehag , når vandet er fanget i øregangen .

Fjernelse Wax


Et par dråber af mineralsk olie kan placeres i øret , for at blødgøre voks , så det er nemmere at skylle det ud med varmt vand .

Svømmer øre


By ved hjælp af en pipette til at placere mineralsk olie i øregangen før svømning , vil du hjælpe med at forhindre vandet i at blive fanget og forårsager smerte .

Beroligende Smerter

Fordi varme er normalt beroligende til en smertefuld øre , mineralsk olie, der er varmet lidt kan give lindring . Det kan være specielt nyttigt , når et barn har smertefulde symptomer i den midt om natten , og du ikke er i stand til at komme til lægen i morgen .

Advarsel

Hvis du har feber eller væske siver ud fra øret , før du prøver mineralolien afhjælpe , søge lægehjælp . Du kan have en indre øre infektion eller en bristet trommehinden , som bliver nødt til at blive behandlet af en læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------