Position: hotel888 > allergi >

genterapi til hårtab

   Genterapi er en avanceret teknik under den videnskabelige udvikling for at løse hårtab problemer . Det er en procedure , der arbejder for at ændre de gener den nuværende kroppens celler . Genterapi ændrer den måde, celler fungerer i kroppen . Genterapi er en medicinsk procedure , der stadig er i sin vorden , og kun et par succesfulde forsøg har været registreret . Denne procedure anses for at være fremtiden for behandling af skaldethed

funktioner


Genterapi er en vanskelig proces , hvorfor det involverer mange skridt for at opnå hårvækst på skaldede område . Det afgørende skridt er at gøre målcellerne indarbejde de nye proteiner fra det nyligt forbedrede celler med henblik på at udtrykke den ønskede kvalitet . Ændre modnet celler vil kun medføre midlertidige ydelser af genterapi . Cellerne begrænset levetid og vil blive erstattet af celler med den oprindelige DNA . At gøre fordelene ved genterapi holde længere , stamceller bliver brugt som mål . Efter den vellykkede ændring af stamceller , er oprettelsen af specialiserede celler muligt for at opnå det ønskede resultat .

Procedure


Før du fortsætter med genterapi , vil sundhedspersonalet nødt til at bestemme den genetiske sygdom af en persons DNA før ændre det . Anvendelsen af genterapi vil vende DHT-følsomme hårsække til DHT-resistente follikler for at forhindre hårtab . Den nyligt ændrede hårsækkene vil fortsætte med at øge levetiden væksten af nye hår . New England Journal of Medicine citerer denne undersøgelse forbindelse med genterapi , " Genterapi kræver komplicerede trin , før at nå de ønskede resultater . Det første skridt vil kræve identifikation af gener der findes i DNA- strenge , der skal ændres . Det næste skridt er at afgøre hvor meget af de gener, bør ændres, således at der kan træffes foranstaltninger for at gøre de proteiner lidt anderledes for at få det endelige resultat . Det tredje skridt er at gøre cellerne acceptere de nye forbedrede gener som erstatning for de gamle og ugunstige gener . "

Fakta


Bestemmelse , hvilke gener skal ændres , er ikke en nem ting at gøre . På trods af den seneste udvikling i gen kortlægning , forbliver sande potentiale af gener ukendt af mennesket . Der er ingen konkret forståelse af alle de gener involveret i hårvækst især de gener der er ansvarlig for arvede skaldethed . A Journal of American Medical Informatics Association ( Jamia ) offentliggjort anmeldelse om gen behandling rapporterede , at " det er meget muligt, at mange gener gør proteiner , der kan gøre hårsækkene følsom overfor DHT. " Yderligere forskning i genterapi vil mere sandsynligt engagere sig i sammenligningen af gener producerer proteiner og deres virkninger på forskellige hårsækkene . Det er blevet konstateret , at mennesker med mønster hårtab vil gøre nogle hårsække DHT-resistente . Den samme person øvrige hårsække kan være følsomme over for DHT , som forklarer skaldethed på hårgrænsen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------