Position: hotel888 > allergi >

hvordan man vælger en inversion bordet

   Inversion tabeller er fitness enheder, der giver brugerne mulighed for at placere deres fødder på et højere niveau end deres hoved . Kroppen kan endda suspenderes helt op og ned på nogle enheder . Mens de sundhedsmæssige fordele ved inversion tabeller ofte er diskuteret , nogle brugere mener, at disse enheder hjælpe med rygsmerter og andre sundhedsmæssige problemer . At finde de bedste inversion bordet , mener faktorer såsom pris , opbevaring , kvalitet og komfort , før du foretager dit køb
1 .
Beslut , hvis du foretrækker en manuel eller motoriseret enhed . På en manuel tabel , skal du bruge håndtag på hver side af din krop til at placere bordet i den ønskede vinkel . Disse enheder er ikke så nemme at bruge som motoriserede tabeller , som er justeret ved hjælp af indbyggede kontrolfunktioner . Fordi de er mindre komplekse , manuel enheder koster mindre og lider færre vedligeholdelse problemer over tid i gennemsnit .
2 .
Overvej krav til opbevaring . Hvis du gerne vil have muligheden for at gemme dine inversion bordet out-of -sight , kigge efter fold -down -enheder , der let kan stuves . Find ud af vægten af hver tabel , der skal sikre, at du kan flytte det nemt på din egen , og at du er i stand til at sætte den op med lethed , når du ønsker at bruge det .

3 .
Sammenligne omkostninger . Ifølge Inversion tabel 101 , disse enheder koster mellem $ 150 og $ 600, afhængig af kvalitet og funktioner . Dem, der bare komme i gang med inversion terapi måske overveje en mere overkommelig model , mens erfarne brugere kan ønske at investere i en højere kvalitet enhed .
4 .
Kig efter kvalitet . Stål eller aluminium rammer tendens til at være mere holdbare end plastic dem . Kig efter en enhed , der er stærk og robust . Det bør ikke rock eller pibende , når du bruger den . Kontroller at se, om bord har en garanti . De fleste af de mere populære mærker tilbyder en form for garanti , mens mindre kendte virksomheder kan ikke.
5 .

Check for komfort og pasform . Test bordet for at sikre, at det er nok polstring for komfortabel brug . Sørg for at du kan stå af og på bordet jævnt og vend det let . Kontroller højde og vægt kapacitet til at sikre, at det er den rigtige størrelse til din krop .
6 .
Revision ankelstøtte muligheder . Nogle inversion tabeller har en simpel bar , at brugerne skal ombrydes deres fødder omkring, som de invertsukker . Andre har justerbare ankel stropper , der holder dig på plads automatisk . Valget mellem disse to muligheder er i vid udstrækning et spørgsmål om personlig præference .
7 .
Tænk den ønskede vinkel på inversion . Ikke alle inversion tabeller kan bruges nemt ved hver vinkel . Nogle tabeller kan ikke vendes en fuld 180 grader , mens andre kan være svært at holde på plads medio positioner . Tal med din læge eller kiropraktor for at se, hvad vinkel på inversion du bør stræbe efter.

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------