Position: hotel888 > allergi >

kolesterol kost til børn

   Kolesterol er en lipid , som er en naturlig organisk forbindelse , der er produceret af leveren for at skabe cellemembraner og visse hormoner . Leveren producerer omkring 1. 000 mg kolesterol hver dag , der er passende for sundheden af det menneskelige legeme . Yderligere kolesterol i kroppen er et resultat af den mad , vi indtager . Kolesteroltal anses for at være en førende årsag til slagtilfælde og hjertesygdomme . Medicinske undersøgelser har vist , at de underliggende problemer har rod i barndommen år ved at indtage høje niveauer af kolesterol -holdige fødevarer .

Screening for High-Risk Kids


Screen med høj -risiko børn i alderen 2 og senest 10 år for højt kolesteroltal gennem en blodprøve , KidsHealth. org anbefaler . Et barn har høj risiko , hvis der er en familiær disposition til fedme , hjertesygdomme , forhøjet blodtryk eller diabetes . Når du kender dit barns kolesteroltal , ændre hendes kost , hvis det er nødvendigt.

Retningslinjer for en lav-Kolesterol Kost For Kids


Det American Heart Association anbefaler, at børn mellem 2 og 3 år gammel begrænse deres fedtindtag til 30 procent til 35 procent og børn i alderen 4 og ældre regulere deres fedtindtag fra 25 procent til 35 procent af deres kost .

Overvåg dit barns kost ved at regulere visse fødevarer , der er højt kolesteroltal, herunder kød , fisk og skaldyr , fjerkræ , æg og mejeriprodukter . I stedet tjener dit barn fuldkorn , fedtfattig og ikke-fede mejeriprodukter , magert kød , fisk , tørrede bønner , linser og ærter , frugter, soja produkter og tofu . Brug en blød margarine , sammen med vegetabilsk olie til basale madlavning behov . Kontrollere mængden af fødevarer og drikkevarer, der indeholder tilsat sukker , samt bagte varer, der er kommercielt gjort . Sikre dit barn får masser af motion , fordi det vil hjælpe hæve HDL ( gode kolesterol) i blodet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------