Position: hotel888 > allergi >

mørke pletter på benene

   Vores hudens udseende fortæller en virkelig historie for mange af os . Enhver form for misfarvning normalt kan have en række forskellige fysiologiske årsager , og skal diagnosticeres af en dygtig hudlæge

Solar Lentigos


Solar lentigos er resultatet af skader på vores hud 's melanocytter , som er de epidermale celler, der producerer melanin . Når disse celler tage for meget sol , uanset melanin vi har i vores hud vil udvikle hyperpigmentering ( brune pletter ) .

Skin Cancer


brune pletter , der vises på områder udsat for sollys , kan være forårsaget af hyperpigmentering , men også kan angive hudkræft . Den mest almindelige form for hudkræft , ifølge www. medicinenet. com er basalcellekræft , som forekommer i mere end 90 procent af tilfældene .

melanom


melanom er en form for hudkræft , der aggressivt og hurtigt spreder til forskellige organer i kroppen . Med melanomer , vil hudlæsion har ujævn grænser til det og synes asymmetrisk . Indimellem kan der også være nogle blødninger af læsionen i sig selv.

Kaposis Sarkom

Kaposis sarkom er en anden type malignitet , som ofte går hånd i hånd med hiv eller aids . Det præsenterer som mørke pletter på huden ( ben og lyske , blandt andre steder ) , og kan ofte blive smertefuldt hævede . Ifølge den amerikanske Cancer Society , hiv /aids er den mest almindelige årsag til Kaposis sarkom i USA .

almindelige diagnostiske procedurer

Ifølge Mayo Clinic , de to mest almindelige diagnostiske procedurer for forskellige hud misfarvninger er enten visuel hud inspektion eller en hudbiopsi . En hudbiopsi er ofte udføres under lokalbedøvelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------