Position: hotel888 > allergi >

supplementer til helbrede skeletmuskler væv

   Skelet muskelvæv er den primære form for tværstribede muskler , der holder skelettet sammen og giver mulighed for frivillig bevægelse . Skade er fælles og kosttilskud kan medvirke til heling af milde stammer , men mere alvorlige kvæstelser kan kræve receptpligtig medicin eller kirurgi

forgrenede aminosyrer


Leucin , isoleucin og valin er BCAA og udgør næsten en tredjedel af skeletmuskulatur . Supplere ekstra BCAA kan støtte i muskel healing ved at forhindre kroppen i at nedbryde eksisterende muskelvæv til energi .

L-Arginin


Ud over at arbejde som en naturlig vasodilatator , udløser l-arginin kroppen til at fremstille protein, kan hjælpe med sårheling .

Glutamin


Glutamin er den mest fremherskende aminosyre i blodet . Glutamin er afgørende for immunsystemet og supplere glutamin efter skade, kan hjælpe med at forhindre infektion samt fremskynde helbredelse .

Essentielle fedtsyrer

EFAS er ikke-mættet fedt , herunder omega -3 og omega -6 fedtsyrer. De er afgørende for at hjernen og nervevæv udvikling , hjælpe immunsystemet , har en anti-inflammatorisk effekt og hjælpe med udbredelse af ilt i blodet .

Overvejelser

Kosttilskud kan hjælpe i muskler ydeevne og støtte i heling af mild stamme , men bør ikke gøres gældende alene for alvorlig skade . Altid konsultere din læge for en nøjagtig diagnose og optimal genopretningsplan , især hvis der er fuld brud på en muskel angivet af hævelse og blå mærker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------