Position: hotel888 > allergi >

tegn på depression i ungdommen

   Depression er særligt vanskelige at diagnosticere hos unge , præ-teenagere og teenagere , fordi de har tendens til at handle lunefuld på disse aldersgrupper . Depression kan komme ud på ved livet ændringer , såsom død af en ven eller et familiemedlem , en kronisk sygdom , kemiske ubalance i hjernen , genetik , og selv stress . Hvis dit barn viser tegn på depression , der holder længere end to uger , skal du søge professionel hjælp fra en læge , psykolog eller psykiater .

Udseende


De unge kan pludselig vise en manglende interesse i, hvordan hun kjoler , eller i hygiejne . Drenge og piger har en tendens til at ville blive accepteret socialt og klæde at behage deres jævnaldrende , så hvis de ændrer dette mønster kan det være et tegn på depression .

Apathy


Barnet kan vise et pludseligt tab af interesse i aktiviteter og fritidsinteresser , der plejede at være sjovt , ifølge kidshealth. org hjemmeside . Ud over at undgaae hobbyer og aktiviteter hun plejede at kunne lide , kan barnet ikke viser interesse i at gå til aktiviteter med hendes venner eller familiemedlemmer.

Irritabilitet


Hun kan lange ud efter andre familiemedlemmer og venner , hvis de forsøger at opmuntre hende til at deltage i aktiviteter hun brugte til at nyde . Hun kan udvise pludselige irritabilitet over ingenting følgelig eller angst over en aktivitet, hun plejede at gøre nemt .

Fysiske symptomer

De unge kan begynde at klage , at han lider med " mysterium " lidelser , der ikke har nogen årsag . Han kan lide med smerter og krop ømhed , men kan ikke rigtig lokalisere nogen andre symptomer eller årsager.

Ændring i appetit

Barnet kan begynde at vise en stigning i appetit og kan aldrig synes at få fuld , hvilket resulterer i vægt gevinst . Ligesom fælles, er en manglende interesse i en fødevare . Han kan klage , han er bare ikke sulten .

Træthed

Barnet kan bare ønsker at sove eller ligge rundt hele tiden. Hun kan klage over, at hun altid er træt .

Koncentration

Barnet må ikke være i stand til at koncentrere sig eller fokusere på en opgave . Hun kan starte en simpelt projekt og være i stand til at afslutte det , eller mangler motivation til selv at prøve.

selvmordstanker

De unge kan opleve mørke tanker , der fører ham til at tro, selvmord er det eneste svar . Han kan føle livet er bare alt for hårdt og ikke værd at leve og have følelser, som han er værdiløs .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------