Position: hotel888 > allergi >

terapeutiske værdier af varmt bøtter

   Nogle mennesker nyder iblødsætning i en baggård varmt karbad eller motionscenter spa blot som en måde at slappe af . Dog kan hot tub terapi , også kendt som hydroterapi , også tilbyde andre fordele . Det kan bruges til at behandle skader og for at hjælpe mennesker, der lider af visse medicinske tilstande . En læge bør altid konsulteres , før de indleder hot tub terapi .

Pressure Relief


Hot baljer kan aflaste forårsaget af naturkræfter som tyngdekraften , hvilket resulterer i en følelse af vægtløshed . Nerver bliver stimuleret og hvirvlende vand og bobler kan også bidrage til at stimulere kroppens immunsystem . Fordøjelsen kan forbedre og aktiviteten af de indre organer bremser .

Smertelindring


Folk, der lider af lidelser som gigt , åreknuder og gamle numre kan finde lindring fra den medfølgende smerte gennem hot tub terapi . Det varme vand og beroligende jetstrømme kan hjælpe løsne stramme led og muskler , lindre smerte . Jordemødre undertiden bruge dem til at bidrage til at mindske veer under fødslen .

Afspænding


Mange mennesker bruger varm bøtter som en måde at håndtere psykisk stress . Opblødning i det varme , hvirvlende vand kan have en beroligende virkning, der kan hjælpe sprede frustration for en vanskelig dag , eller bekymringer på grund af en bekymrende livssituation .

Rehabilitering

Hot tub terapi bruges ofte til at hjælpe i genoptræning processen fra sportsskader . Fysioterapeuter gøre brug af dem under behandlingsprocessen . Indånding af damp kan også hjælpe dem , der er ved at komme fra luftvejsinfektioner .

Behandling for Insomina

Opblødning i et varmt karbad en time eller to før du går i seng , kan støtten i søvn proces , ifølge EZHottubs. com . Processen med en sænkning af kropstemperaturen efter iblødsætning i vand med mindst 104 grader Fahrenheit kan resultere i dybere søvn i nogle mennesker . Det er vigtigt at give kroppen at køle ned i mindst en time før sengetid .

Behandling for Diabetikere

Ifølge New England Journal of Medicine , nogle mennesker , der lider af type 2-diabetes , der er gennemvædet med en hot tub i 30 minutter eller mere om dagen , seks dage om ugen viste fald i plasma glukose niveauet og krævede reduktion i mængden af insulin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------