Position: hotel888 > allergi >

det bedste høreapparat udstyr

   Med så mange imponerende enheder nu klar til at hjælpe hørehæmmede personer , hvilket gør en endelig beslutning kan være lidt overvældende . Der er flere ting at overveje, når du vælger den bedste enhed for dig selv . Out -of-lomme omkostninger på høreapparat -enheder kan variere fra $ 200 for simpel personale forstærkere op til $ 30. 000 for kirurgiske implantater . Fordele vs ulemper , risiko vsgevinst og selvfølgelig pris /fordel : . Der er en masse at tænke over , før du vælger en enhed for at rette dit høretab

Mild Hørenedsættelse


Mild høretab svækker hørelsen mest , når du er i støjende sociale situationer . Hvis du har været diagnosticeret med mild eller begyndelsen høretab , er du bestemt ikke en kandidat til operation, og måske ikke engang til høreapparater . Åben passer høreapparat teknologi kan fungere godt for milde høretab . En lille høreapparat-slidt bag øret-bruger en lille silikone øretelefoner-båret inde i øregangen-til at uddybe lyde du mangler . Den åbne passer stil tillader dig at bruge din egen hørelse i kombination med mild forstærkning . Personlig forstærkere-forklædt til at ligne Bluetooth mobiltelefon øre stykker-give forstærkning på det ene øre til at hjælpe dig høre bedre i sociale situationer . Disse enheder er gode for mennesker med milde høretab , der ikke er klar til høreapparater.

moderat høretab


Høreapparater arbejde bedst for moderat høretab . Høreapparater yde særlig forstærkning til dit høretab , kommer i diskrete farver og har teknologiske fremskridt såsom trådløs kommunikation og Bluetooth kompatibilitet . En lokal høreapparat klinik kan vise dig, hvad de forskellige høreapparatproducenter har at tilbyde .

Hvis du ikke er glad for tanken om at skulle sætte på et høreapparat hver dag , implantable høreapparater er også en mulighed . Udvidet bruger høreapparat indsættes dybt ind i din øregang , sidder i millimeter af din trommehinde . Udvidet bruger høreapparat kan bæres i 120 dage , før du vender tilbage til din hørelse sundhedspleje udbyder for at få batteriet skiftet , enheden kontrolleret og isættes igen . En magnetisk fjernbetjening bruges til at tænde og slukker du enheden eller op og ned , mens det er i din øregang .

Mellemøsten høreimplantater skabe et magnetfelt inde i øret. Magnetfeltet får knoglerne bag din trommehinden til at producere stærkere impulser , der stimulerer beskadigede indre øre nerver . Mellemøret implantater kan helt eller delvist implanteret . Med en delvis implantat , er en del af enheden implanterede og den anden del er slidt i eller bag dit ydre øre .

høretab


Høreapparater alene ikke virker så godt for svær hørenedsættelse . Høreapparater blive forvrænget, når volumen øges nok til en person med en alvorlig hørenedsættelse at være i stand til at forstå tale . En kombination af høreapparater og en høretekniske enhed ( ALD ) giver de mest gavn . Bag -øret høreapparater er udstyret til at arbejde med høretekniske hjælpemidler ved hjælp af en teleslynge ( T-spole ) system . En bærbar mikrofon opfanger samtalen og ruter signalet til dit høreapparat uden baggrundsstøj interferens . For eksempel kan mikrofonen sættes på et bord i et klasseværelse , på bordet i en restaurant , på bordet i en bestyrelse værelse eller er knyttet til den person, du ønsker at høre .

Mellemøsten høreimplantater er også en mulighed for personer , der lider med svære høretab .

meget svær hørenedsættelse

Høreapparater gøre lidt for høretab og døvhed . Nogle mennesker med meget svær hørenedsættelse bære høreapparat , da det giver dem et vist kendskab til omgivende lyde .

Cochlear implantater er det bedste høreapparat enhed til dyb høretab . Cochlear implantater bruge en tynd elektrisk impuls ledning til at erstatte nerverne inde i cochlea . Wiren sluttes til en magnet placeret under huden . En bag -øret høreapparat med en magnet vedhæftede fil er slidt . Den ydre magnet tillægger magnet under huden , lige over øret . Lyd ind gennem høreapparatet og overføres via magneterne i implantatet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------