Position: hotel888 > allergi >

hvad er årsagerne til brystet tæthed ?

   Yngre kvinder har tættere brystvæv , som er nødvendig for amning , men som en kvinde aldre hendes bryster bliver mindre tætte med mere fedtvæv . Der er andre faktorer , der også skaber tætte bryster , selv hos kvinder efter overgangsalderen

Du skal bruge: .
fugtige varme pakninger
Massage Therapy .
Fleece Beklædning .
Husholderske for en dag .

Hormoner


Kvinder, der tager hormonsubstitutionsbehandling eller HRT har vist mere tæthed i deres bryster . Men dette er kun med kontinuerlig brug . Hvis en kvinde stopper behandlingen , vil bryster tilbage til den tilstand, de var før hormonbehandling .

Vægt


mere fintmasket bryster er mere almindelige hos kvinder , der har mindre fedtvæv i deres bryster , lavere samlede vægt og mindre kropsmasse .

Alkohol


Det er interessant at bemærke, at hvidvin og rød vin har modsat effekt på bryst tæthed . At drikke hvidvin kan øge tætheden , mens rødvin kan mindske den.

Genetics

Det er mere sandsynligt for to søstre at have samme bryst tæthed end for mor og datter . Også kvinder, der har BRCA1 ( brystkræft 1 , tidlig debut ) eller BRCA2 -genet ( Bryst Cancer Type 2 modtagelighed protein ) har tættere bryster . Disse og andre undersøgelser viser, genetik har en effekt på bryst tæthed .

Kost

Protein indtag generelt og animalsk protein især vise højere bryst tæthed for kvinder , der ikke har nogen familie historie af brystkræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------