Position: hotel888 > allergi >

hvedeallergi sygdomme

   True hvede allergi er forårsaget af en forkert immunsystemet . Immunsystemet udvikler antistoffer , der er målrettet hvede proteiner forårsager sygdom hos dem, der lider af denne betingelse . Symptomerne varierer fra fordøjelsesforstyrrelser til hudreaktioner . Ud over bare at have en typisk hvedeallergi der er flere andre former for hvede allergi .

Celiac Sygdomme


The Mayo Clinic definerer cøliaki som " en fødevare følsomhed frem for en fødevareallergi . " Med cøliaki , er kroppens immunsystem reaktion kun gluten protein i hvede og andre kornsorter , som det rejser gennem tarmene . Denne reaktion volder skade på tarmene og tyndtarmen , der fører til en række sundhedsmæssige problemer, herunder fordøjelsessystemet ked , er malabsorption af næringsstoffer, vægttab , træthed og mavesmerter . Nogle patienter med cøliaki også udvikle dermatitis herpetiformis , hvor tilstanden manifesterer sig som et svidende , kløende udslæt . Diagnosticering af denne sygdom foregår via en fuldstændig vurdering af symptomer i kombination med flere blodprøver . Den eneste behandling at tilbyde lindring er den komplette undgå gluten -holdige fødevarer .

Hvede-afhængige , anstrengelsesudløst anafylaksi


Med denne betingelse , folk kun har symptomer på deres hvede allergi, hvis de udøver inden for et par timer spise hvede . Dette er en sjælden tilstand, som er vanskelig at diagnosticere . Ifølge den amerikanske Family Physician tidsskriftsartikel " anstrengelsesudløst Anafylaksi og Urticaria " forskere , at " siden den oprindelige sag beskrivelsen i løbet af 1970'erne , har mere end 1. 000 sager er beskrevet i litteraturen . " Personer med denne type hvede allergi kan have rødme af huden eller endog har problemer med at trække vejret eller besvime som følge af træningen. Læger ofte udnytter en øvelse udfordring test til diagnose af denne type hvede allergi . Dette indebærer at gøre en cardio øvelse som kører på et løbebånd , efter at have spist hvede mens en medicinsk indstilling . Læger vil derefter observere patienterne reaktioner og symptomer for at hjælpe bekræfte en hvede-afhængig , anstrengelsesudløst anafylaksi tilstand . Behandlingen består af at undgå udløser for anafylaksi , herunder ikke udøver for fire til seks timer efter at have spist , ikke udøver under menstruation og ikke tager acetylsalicylsyre eller andre NSAID-præparater , før fysiske aktiviteter . Regnskabsmæssig en EpiPen på alle tidspunkter kan også anbefales.

Baker 's Astma


Som navnet antyder , er bageri arbejdstagere oftest ramt med bager astma . I disse tilfælde indånde melstøv i lungerne er skyld i astma-lignende vejrtrækningsproblemer . Det er mere end mel forårsager irritation i lungerne , det er en sand allergi overfor hvede proteiner i melet . Personer med denne type hvedeallergi vil have en positiv allergi hudtest på hvede . Undgåelse af mel er den eneste måde at behandle bager astma . Kontinuerlig eksponering for mel forværrer tilstanden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------