Position: hotel888 > allergi >

hvordan de kan undgå ardannelse som følge af skoldning

  Skader forårsaget af huden kommer i kontakt med ekstremt varmt vand eller damp kan variere fra den mindre til den alvorlige , og hvis de ikke behandles korrekt, kan resultere i ardannelse . Børn er særligt udsatte for skoldning og ardannelse på grund af deres følsomme hud . Minimere og forebygge en skjald fra ardannelse ved straks at tage sig af området og lade såret ordentligt helbrede . Fortsæt til behandling og fugter såret efter at det heler at holde huden blød og minimere enhver ar, der opstår

Du skal bruge:
Plastic wrap .
Vaseline.
Non-stick forbinding .
E-vitamin lotion .

Silicium ar healing ark .


1 .
Placer skoldede område under koldt rindende vand umiddelbart efter skoldplet sker for at forhindre skoldplet i at trænge nogen dybere ind i huden . Brug ikke is eller is vand, som kan forårsage skader på huden . Efterlad vand, der løber hen over området i 20 minutter .
2 .

Fjern tøj , som kom i kontakt med varmt vand eller damp . Varme tilbageholdes af tøj kan forårsage skoldning at fortsætte .
3 .
Fjern alle ure , smykker , eller stramtsiddende tøj , som kan begrænse tilstrækkelig blodgennemstrømning til området .
4 .
Dæk såret med plastfolie for den første dag efter skoldning . Plast wrap vil holde området sterilt , og vil ikke holde sig til såret . Må ikke pakke den for stramt . Sæt vaseline på såret for at holde fugt i og forurenende stoffer ud .

5 .
Dæk såret med non-stick bandagering , mens det heler . Ændre dressing regelmæssigt . Fortsæt med at sætte vaselin på såret , men brug ikke lotion eller salve , da disse kan forstyrre helingsprocessen . Må ikke vælge på noget vabler eller sår , der opstår .
6 .
Forkæl nogen ardannelse , der sker med vitamin-E lotion og silicium ar healing ark . Brug disse behandlinger , efter at såret er helet .

gode råd og advarsler


 • For alvorlige skoldninger , ringe 911 med det samme .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------