Position: hotel888 > allergi >

hvordan man får binyrerne under kontrol

  Dag , folks binyrer er ude af kontrol . Som vi oplever stress , vores binyrer frigivelse kortisol at beskæftige sig med , at stress . Problemet er, at vi i dag er så stressede , at vi ender med at lægge for meget pres på binyrer , at de dæk ud , og kan ikke længere producere cortisol . Vi så mister vores evne til at bekæmpe stress , og hvis dette fortsætter længe nok det kunne være potentielt dødbringende . Men det er muligt at reducere din stress , få dine binyrer under kontrol og genoprette din krop i balance.

Du skal bruge:
Økologiske fødevarer
. Hele kroppen rense .
Lakridsrod .
L-tyrosin .

GABA eller 5- HTP .
Dr.
 Coldwell 's afstressende CD's .


1 .

Spis mere nærende mad . Det betyder, økologiske og proteinrige måltider . Undgå sukkerholdige fødevarer og noget, der kommer i en pakke . Prøv at få de mindst forarbejdede fødevarer . Også tilføje en multivitamin til din kost , helst en fødevare baseret multivitamin , for at undgå eventuelle ernæringsmæssige mangler og fjerne stress fra din krop .
2 .
Udfør en total-krop rense . En rense , som virker på tyktarmen , leveren og nyrerne alle på én gang , vil fjerne en stor mængde giftstoffer fra kroppen og hjælpe med at lindre stress fra kroppen .
3 .
tage kosttilskud . Der er et par kosttilskud, som kan være yderst gavnligt . Lakridsrod to gange dagligt , om morgenen og eftermiddagen vil nedsætte mængden af cortisol , at din krop har brug for til at producere , hvilket giver binyrer lidt af en pause .
Gaba , eller 5- HTP er aminosyrer , der arbejder for at hjælpe kroppen slappe af og hvile . En servering af enten ( normalt i kapselform ) taget ca 30 minutter før sengetid , vil hjælpe din krop slappe af og sove , hvilket vil hjælpe din binyrer at komme sig. Ikke forsøge begge dele, bare man skal gøre .
L-Tyrosin er blandt mange ting , forløberen til din binyrehormoner . Supplering skal levere råmaterialer til korrekt håndtere stress .

4 .
Lyt til Dr. Leonard Coldwell 's Stress Reduktion CD serien . Dette særlige CD serien er meget effektiv til at reducere stress og gør det muligt for din krop til at helbrede , herunder dine binyrer . Tyve minutter om dagen er alt , hvad der kræves .

gode råd og advarsler


 • Tag disse trin, ét ad gangen . Start med trin et , så kan du gå videre til trin to eller tre . Hvis dette tredje trin tilsættes en supplement ugen for at se om det hjælper dig .
 • Denne artikel er ikke en erstatning for en licenseret sundhedspleje praktiserende læge . Man skal høres , inden der foretages ændringer i din kost .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------