Position: hotel888 > allergi >

hvordan man forebygger hjerteanfald

  Millioner af mennesker dør af hjerteanfald hvert år . Men , vel vidende risici , og træffe foranstaltninger for at mindske dem , kan forbedre dine chancer for at forhindre et hjerteanfald . vide hvad man skal gøre, hvis du oplever et hjerteanfald , kan øge chancerne for at overleve et hjerteanfald

Du skal bruge:
Dampsterlilisation Packs
. Massage Therapy .
Fleece Beklædning .
Husholderske for en dag .


1 .
Stop rygning for at undgå hjerteanfald . Rygning er en væsentlig årsag til hjerte-kar- sygdomme , og øger risikoen for et hjerteanfald meget . Folk , der ryger en pakke cigaretter om dagen har dobbelt så stor risiko for hjerteanfald end ikke-rygere .
2 .
Begynd en øvelse program til at forhindre hjerteanfald . Mangel på fysisk aktivitet er en risikofaktor for koronar hjertesygdom , der kører kun overgået af rygning .

3 .
Hvis du er over vægten , tabe nogle. At være overvægtige eller fede , er en stor risikofaktor for hjertesygdom .
4 .
Stress kan forårsage hjerteanfald . Reducere risikoen for hjerteanfald ved at styre din stress , vrede , og /eller depression . Du kan gøre dette gennem motion og afspændingsteknikker .
5 .

Tag en opløselig fiber supplement .
6 .
Vær ekstra kosttilskud .

7 .
at forhindre dine chancer for hjerteanfald , følge en kost plan og undgå fødevarer med et højt indhold af mættet fedt , natrium , og kolesterol . Disse fødevarer kan øge risikoen for hjertesygdomme og hjerteanfald .
8 .
Kend tegn og symptomer på en hjerteanfald . Disse oplysninger kunne meget vel redde dit liv en dag .

gode råd og advarsler


 • Hvis du tror, du oplever et hjerteanfald , straks søge lægehjælp .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------