Position: hotel888 > allergi >

hvordan man vælger den rigtige hår restaurering læge

   Hair restaurering er en kirurgisk procedure , som indebærer fjernelse af follikler fra bagsiden af hovedet og transplantere dem ind i hovedbunden for at rette både mandlige og kvindelige skaldethed mønster . Going under kniven for hår restaurering er en smule skræmmende for mange mennesker , så det bør tages med ekstra pleje . Hår udskiftning kirurgi kan være en effektiv løsning for mænd og kvinder, hvis det gøres korrekt og den starter med at vælge den rigtige læge omhyggeligt .
Her er hvordan man vælger den rigtige hår restaurering læge for at få mest muligt ud af din kirurgisk hår udskiftning .
1 .
Det første skridt er at uddanne dig selv om kirurgisk hårtransplantation ved at læse bøger og forske på internettet . Find ud af så meget du kan, før du selv prøve at finde den rigtige læge for dig . Nogle hår restaurering virksomheder som Bosley giver gratis information om , hvordan behandlingen virker , og det er en fantastisk måde at lære om konceptet bag den.
2 .
Spørg om hår restaurering prøvelse af lægen samt den avancerede træning deltog . Blandt dem, som du bør overveje er læger med International Society of Hair Restoration Surgery eller ISHRS medlemskab . Selv om uddannelse og legitimationsoplysninger ikke er de eneste kriterier at overveje , det har en masse værdi i din beslutningsproces .

3 .
Overvej lægens erfaring , når det kommer til kirurgisk hårtransplantation . Se på nogle billeder af hans tidligere patienter for at få fornemmelsen af resultaterne . Hvor længe har lægen været praktiserende hår restaurering og hvor mange operationer har han gjort ? Anmodning om navne på patienter, der har gennemgået hår restaurering for den samme læge og bede om deres oplevelser .
4 .
Den sidste men ikke mindst vigtige ting i valget af den rigtige hår restaurering læge er din komfort niveau eller tillid til lægen . For at en kirurgisk hårtransplantation at være en succes , bør der være en stor mængde af tillid mellem dig og lægen . Fra den første aftale , hvordan lægen besvarer alle dine spørgsmål , skal du være i stand til at trygt sige, at du kan stole på lægen om at udføre en hårtransplantation procedure på dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------