Position: hotel888 > allergi >

hydroxybenzoat bivirkninger

   Hydroxybenzoat , også kendt som parabener , er en antioxidant og antimicrobal agent udbredte i kosmetiske produkter og som et konserveringsmiddel i færdigpakkede fødevarer og medicin

Du skal bruge: .
Dampsterlilisation Packs
. Massage Therapy .
Fleece Beklædning .
Husholderske for en dag .

Hvad er hydroxybenzoat ?


Dette kemiske , kendt på produktmærkater som parabener , er baseret på para-hydroxybenzoesyre , hvorfra navnet " parabenerne " er afledt . Det findes i fire hovedgrupper : metylparabens , proylparabener , ethylparabens og butylparabens , som er mest almindeligt anvendt i kommercielle produkter . Ofte er kombinationer af formularer . Parabener findes naturligt i vegetabilske kilder . Methylparaben , for eksempel , er fundet i blåbær , hvor det tjener som et antimikrobielt middel.

Parabener ' Commercial Bruger


Parabener er hverdagskost på grund af deres effektivitet som konserveringsmidler , at deres lave omkostninger producere og deres lange historie sikker brug . De menes sikkert at bruge i fødevarer , fordi når spist , mister de fleste af deres evne til at efterligne østrogen . Farmaceutiske og kosmetiske produkter bruger parabener som et antimikrobielt middel.

Argumenter imod Parabener


De fleste af de advarsler om farerne ved parabener findes i artikler på personlige hjemmesider . Hvis der er tegn-og ofte der er meget lidt-de som regel henvist lille stikprøve undersøgelser , der hævder at vise , at en af dets kemiske form eller en anden er farligt for dit helbred . Disse undersøgelser er citeret for at angive den mistænkte kemiske har fundet vej ind i humant væv . For eksempel , udfærdiget en undersøgelse i Storbritannien , som ofte er citeret rapporteret finde parabener i brystkræft væv . Uden beviser at bestemme den kemiske direkte forårsaget eller bidraget til udviklingen af kræft , er konstatering ikke bevis for en årsag-virknings-sammenhæng .

Er Parabener Safe ?

I 1984 fastsatte den Food and Drug Administration 's Cosmetic Ingredients Review parabener var sikker til brug . Verdenssundhedsorganisationen WHO har i sin internationale program for Kemisk Sikkerhed , kom til en lignende konklusion . På grund af den bekymring over muligheden for at forårsage kræft , foretog FDA en anden gennemgang af data i 2003 og igen bebudede ingen tegn på skader fra brugen af parabener .

The American Cancer Society konkluderede også, at de videnskabelige oplysninger ikke støttede en påstand om, at parabener brug i kosmetik steg en persons risiko for at udvikle brystkræft . De gjorde tyder på, at " større undersøgelser er nødvendige for at finde ud af hvilken virkning , hvis nogen , parabener kan have på risikoen for brystkræft . "

Side Effects

Hvis du har normal hud , er parabener generelt ikke irriterende . Parabener kan forårsage hudirritation og kontakt dermatitis hos personer med parabener allergi . Kun en lille procentdel af den almindelige befolkning ser ud til at have denne allergi . Parabener ' effekt på graviditet er ukendt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------