Position: hotel888 > allergi >

koffein som en hårtab behandling

   Dihydrotestosteron eller DHT er et hormon , der er den primære årsag til androgen alopeci , eller mandlige mønster skaldethed hos mænd . Undertrykkelse af dette hormon er nødvendigt for at forhindre hårtab . Ifølge nylige forskningsresultater fra Institut for Dermatologi og Allergologi ved universitetet i Jena i Tyskland , har forskere opdaget , at koffein er vist at være nyttigt i at stimulere væksten af hår og undertrykke DHT . Resultaterne blev registreret i januar 2007-udgaven af International Journal of Dermatology .

Vækst Stimulator


Forskere har konstateret, at koffein stimulerer hårvækst og derfor er nyttigt at fremme væksten af hår , når det anvendes i en aktuel formulering . Du skal dog ikke forvente at vokse hår fra at drikke kaffe , da det ville tage mindst 60 kopper om dagen for at opnå samme virkning.

blokerer virkningerne af DHT


Forskere fandt også , at koffein kan blokere dannelsen af DHT , hvilket er den primære årsag til genetiske hårtab hos mænd og hårtab hos kvinder på grund af befolkningens aldring .

Yderligere forskning er påkrævet


Flere undersøgelser skal gennemføres for at opdage , hvor meget koffein kan anvendes til hovedbunden på tilfredsstillende fremkalde hårvækst og stoppe yderligere udtynding og tab af hår .

Koffein Formulations

Som et resultat af konklusionerne , har shampoo formuleringer blevet fremstillet , som omfatter koffein i ingredienserne til at stimulere hårvækst og reducerer skaldethed . Det har været fandt shampoo er effektive , så længe koffein formulering lov til at bo på håret i mindst to minutter til at trænge ind i hovedbunden og behandle follikler .

Lokalbehandlinger øjeblikket er til rådighed

Som i januar 2010, Alpecin Kosmetik tilbyder aktuel koffein behandlinger . Sådanne behandlinger lover at fremme vækst , forhindre tidligt hårtab og øge rod produktion . Ingen uønskede bivirkninger er blevet bemærket .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------